Hogeschool van Amsterdam

Venturing with

Bij het programma Ondernemerschap van de HvA organiseren we tweemaandelijks op de donderdag 'Venturing with' met als doel om innovatief ondernemerschap te introduceren bij de studenten en medewerkers van de Hogeschool van Amsterdam.

Op deze manier kan je als student kennismaken met de mogelijkheden en energie van Ondernemerschap en zien hoe leuk het kan zijn om met je eigen idee impact te maken.

Daarnaast ontkrachten de sprekers regelmatig ook een aantal hardnekkige mythes over zelfstandig ondernemen. Bijvoorbeeld dat ondernemers individualisten zijn, liever risico nemen dan gedisciplineerd te werk gaan en dat men als ondernemer wordt geboren in plaats van dat ze hebben leren ondernemen (en dat vaak ook nog steeds doen).

Eerdere startups die te gast zijn geweest bij Venturing with zijn: NextDoor, Polarsteps, Unrobe, Equalture en DGTL.

Ben je benieuwd naar de startup verhalen van jonge ondernemers, wil je weten op welke manier zij zichzelf financieren, hoe hun marketing beleid zich heeft ontwikkeld en op welke manier zij rekening houden met duurzaamheid? Dan is Venturing with hét tweemaandelijkse evenement voor jou! 

Venturing with wordt georganiseerd in het Student Hotel en om de twee maanden komen er drie sprekers op het gebied van een specifiek thema spreken. Voor dit jaar staat er fintech, retail, hrm en sport op de planning. 

Achteraf is er bovendien altijd tijd voor een borrel om te netwerken, extra vraag te stellen én regelmatig worden er ook stage of scriptie-afspraken gemaakt met de ondernemer. 

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 23 juli 2019

Venturing with... in een notendop

"Elke maand een nieuw inspirerend startup-verhaal"

. -