Cursussen

Blijven leren wordt in onze snel veranderende maatschappij steeds belangrijker. Bij de HvA kun je kiezen uit een breed aanbod aan cursussen voor ieder vakgebied, of informeer naar de mogelijkheden voor maatwerk of incompany trajecten.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Ben je op zoek naar bijscholing of omscholing? Volg dan een cursus van de HvA. Je kunt kiezen uit een breed aanbod variërend van eendaagse bijscholingscursussen tot omscholingstrajecten van een jaar.

Het is ook mogelijk om onderdelen van een aantal deeltijd bacheloropleidingen als cursus te volgen. Mail voor vragen naar levenlangleren@hva.nl.

De Hogeschool van Amsterdam is een kennisinstelling waarin onderwijs, praktijkgericht onderzoek en de beroepspraktijk verbonden zijn. In de cursussen wordt gewerkt met de nieuwste inzichten uit het praktijkgericht onderzoek. Zo leveren we een bijdrage aan de innovatie van de beroepspraktijk. Werkend leren is het uitgangspunt.

Staat de gewenste cursus er niet bij of ben je op zoek naar maatwerk of een incompany-traject? Neem dan contact met ons op via levenlangleren@hva.nl.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 26 januari 2021