Urban Vitality

Dag van het Sportonderzoek 2019

Congres

De Dag van het Sportonderzoek wordt in 2019 georganiseerd door de Hogeschool van Amsterdam en Hogeschool Inholland Haarlem op donderdag 7 november. Voorafgaand aan de Dag van het Sportonderzoek vindt de Nacht van het Sportonderzoek plaats op woensdagavond 6 november in de voormalige wachtkamer van het station in Haarlem.

Het thema van de Dag van het Sportonderzoek 2019 is ‘Sportonderzoek met Impact’. Het inhoudelijke programma wordt opgehangen aan de drie pijlers van de Kennisagenda Sport en Bewegen:

1. De gezonde generatie
2. Leefstijl als medicijn
3. Training van de toekomst

Kijk voor meer informatie over het programma op de event website

Kosten

De kosten voor aanmelding zijn 135 euro, tot en met 8 september geldt een Early Bird tarief van 110 euro. Voor studenten bedraagt het tarief 50 euro. Deelname aan de Nacht van het Sportonderzoek kost 30 euro, in combinatie met een DSO ticket 25 euro. Meld je aan voor de Dag van het Sportonderzoek 2019.

Call for abstracts

Tijdens de Dag van het Sportonderzoek 2019 is het mogelijk om een bijdrage te leveren in de vorm van een posterpresentatie, een presentatie in één van de parallelsessies en een symposium. De drie thema's waarvoor een abstract ingediend kunnen worden zijn: de gezonde generatie, leefstijl als medicijn en training van de toekomst.

Het indienen van een abstract kan tot en met zondag 8 september via de event website, hier staan ook de eisen beschreven waar een abstract aan dient te voldoen. Auteurs worden uiterlijk maandag 30 september geïnformeerd over de beslissing van het inhoudelijke programmateam.

Vragen

Neem voor eventuele vragen contact op met de organisatie via info@dagvanhetsportonderzoek.nl

Gepubliceerd door  Urban Vitality 11 juli 2019