Urban Technology

dhr.  A. Koning (Arjan)

Community Manager Responsible IT
Telefoon:
0628488190
Bij geen gehoor:
0628488190
Email:
a.koning@hva.nl
Werkadres:
Wibauthuis, Wibautstraat 3b, 1091 GH Amsterdam
Postadres:
Postbus 2717,1000 CS Amsterdam
Kamernummer:
6A02
Afwezig:
Donderdag

Ga naar HvA Research Database

Arjan Koning is community manager bij het lectoraat Urban Analytics van Kenniscentrum FDMCI. Dit lectoraat verricht data-onderzoek om inzicht te geven in grootstedelijke processen.

Specialisatie

Arjan houdt zich bezig met de communicatie en contacten van het lectoraat om het onderzoek van Urban Analytics te doen en wereldkundig te maken.

Motivatie

De uitdagingen waar de wereld en met name de stad voor staat, kunnen inzichtelijk gemaakt worden en met dat inzicht kunnen mogelijkheden zichtbaar gemaakt worden om deze op te lossen.

Opleiding

Arjan heeft (Theorie en geschiedenis der) Bewegingswetenschappen gestudeerd aan de VU in Amsterdam. Hij is via een omweg in het en IT service management en business intelligence terechtgekomen.

Werkte eerder aan…

Bij Ordina als business intelligence consultant en via een andere werkgever IT service management consultant voor meerdere grote klanten.

Meer weten?

Je kunt hem benaderen voor verbinding tussen onderzoek, onderwijs en bedrijfsleven. Hij organiseert evenementen om deze verbinding tot stand te brengen en te onderhouden. Als je zelf een evenement, onderzoek of voorstel daartoe hebt kun je hem benaderen.

Neem gerust contact op via a.koning@hva.nl.

Ga naar HvA Research Database
Ga naar HvA Research Database