Urban Governance and Social Innovation

  Drs. A.M.M. Hunkar (Angélique)

Onderzoeker
Email:
a.m.m.hunkar@hva.nl
Werkadres:
Wibauthuis, Wibautstraat 3b, 1091 GH Amsterdam
Postadres:
Postbus 803,1000 AV Amsterdam
Kamernummer:
09A02
Expertise:
Diversiteit / inclusie
Ga naar HvA Research Database

Angélique Hunkar (1961) studeerde bedrijfswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij behaalde haar Master in 2011. Daarvoor behaalde zij in 2002 haar Bachelor in Human Resource Management (destijds Personeel en Arbeid) aan de Hogeschool van Amsterdam. Angélique is sinds 1998 verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft eerst meerdere functies als HR adviseur vervuld op verschillende locaties van de hogeschool. In 2006 werd zij aangesteld om vorm te geven aan de centralisatie van de HR administratie in een nieuw Service Center HR en gaf daar tot oktober 2012 leiding aan.

Vanaf november 2012 was Angélique als promovenda verbonden aan het lectoraat Gedifferentieerd Human Resource Management. De titel van haar promotieonderzoek was Kleur bekennen een onderzoek naar inclusie (re)producerende HR praktijken in het Hoger Beroepsonderwijs.

Tegenwoordig is Angélique voornamelijk in het onderwijsproces actief als projectdocent en als lid van de Curriculumcommissie bij de opleiding Human Resource Management. Haar inhoudelijke expertise ligt op het gebied van (kwalitatief) onderzoek en strategische personeelsplanning.

Sinds het voorjaar van 2020 is Angélique ook weer actief als onderzoeker verbonden aan het Lectoraat Teamprofessionalisering.

Ga naar HvA Research Database
Ga naar HvA Research Database