HvA United

HvA United

Het netwerk voor gepensioneerde HvA-medewerkers

Leden van HvA United hebben jarenlang met veel plezier en toewijding bij de HvA gewerkt. Via HvA United, het netwerk van en voor gepensioneerde HvA-medewerkers, blijven wij betrokken bij ontwikkelingen in de HvA en behouden wij contact met elkaar en met de HvA.

Wat doen wij?

HvA United organiseert lezingen over een maatschappelijk en actueel onderwerp dat inhoudelijk aansluit bij de verschillende faculteiten. We verwelkomen ook medewerkers en studenten bij de lezingen. Een mooie combinatie van kennisontwikkeling gecombineerd met informele ontmoetingen.
Daarnaast biedt HvA United haar leden de mogelijkheid om zelf relevante themabijeenkomsten te organiseren. HvA United regelt hiervoor de faciliteiten. De aanmeldingen verlopen via het lid dat de activiteit organiseert.
Leden van HvA United zijn ook welkom bij HvA brede evenementen, zoals de Opening van het Hogeschooljaar en de Kennisparade.

Wat is het doel van HvA United?

Door onze activiteiten blijven leden van HvA United op de hoogte van actuele en maatschappelijke ontwikkelingen binnen en buiten de HvA, en blijven of komen in contact met medewerkers, studenten en professionals.

Voor wie?

Ben je gepensioneerd vanuit de HvA of ben je gepensioneerd en heb je 10-15 jaar bij de HvA en haar rechtsvoorgangers gewerkt, dan ben je van harte welkom bij HvA United.

Via 'hoort zegt het voort' hebben zich inmiddels ruim 300 oud-collega's aangemeld. Leuk als jij je ook aanmeldt !

Team HvA United

Afien Nap, David Noordhoff, Lucy Buddelmeijer, Peter Blok, Rob Henneman en Saskia Simon

Gepubliceerd door  HvA United 17 mei 2022