The Work Lab

The Work Lab voor studenten

Ben je op zoek naar een uitdagende stage en of afstudeeropdracht, heb je een onderzoeksaanvraag die aansluit bij onze onderzoeksgebieden, wil je een advies over je onderzoek, of heb je een idee om kennis uit te wisselen? Dan kan je bij The Work Lab terecht.

ACTUELE VACATURES

Er zijn momenteel geen stage- of afstudeeropdrachten. Maar houd deze pagina in de gaten of neem actief contact met ons op voor de mogelijkheden.

Zie ook de twee onderstaande video opnames van studenten MO (HRM) en Quinne (BK) voor hun ervaringen.

Afstuderen of stagelopen bij The Work Lab

Heb je aantoonbare affiniteit met onderzoek, ben je inhoudelijk geïnteresseerd in één van de thema’s van The Work Lab, kan je zelfstandig werken en beschik je over bovengemiddelde onderzoeksvaardigheden en -kennis? Dan is afstuderen of stagelopen bij The Work Lab iets voor jou!

Wij bieden vanuit onze ruime onderzoeks- en onderwijservaring ondersteuning; zowel methodisch als inhoudelijk. Elke expert heeft zijn eigen kennis en expertise, we kunnen je daarom op diverse onderwerpen helpen en begeleiden.

Een open sollicitatie kun je sturen naar Ria van der Holst - theworklab-fbe@hva.nl. Stuur bij alle sollicitaties een motivatiebrief en cv mee.

Digitaal spreekuur onderzoek

Je kan voor inhoudelijke vragen over je onderzoeksopzet (probleemstelling, onderzoeksvragen, methode, theorie) en met vragen over onderzoek doen op afstand terecht bij ons onderzoekspreekuur. Het spreekuur is altijd adviserend. Beslissingen over je onderzoeksopzet neem je met je docentbegeleider van de opleiding.

Klik hier om je aan te melden voor een consult tijdens het spreekuur. Een van onze onderzoekers neemt contact met je op over je vraag.

Heb je interesse of een vraag? Neem dan contact op met Ria van der Holst en mail naar theworklab-fbe@hva.nl

Studenten Quinne (BK) en Mo (HRM) delen graag hun leer- en werkervaringen tijdens hun opdracht bij The Worklab.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Gepubliceerd door  CAREM 29 augustus 2023