Hogeschool van Amsterdam

Summit Excellentie

Summit Excellentie

2 oktober 2014 | Amsterdam

Op 2 oktober 2014 organiseert de Hogeschool van Amsterdam in samenwerking met het Sirius Programma de Summit Excellentie 2014.

Méér uit de beste studenten halen - dat is kort gezegd waar excellentie in het hoger onderwijs om draait. De afgelopen jaren is er, mede dankzij de subsidies van het Sirius Programma, enorm veel kennis en ervaring vergaard op het gebied van excellentie. Die kennis gaan we tijdens de Summit delen en verduurzamen.

Tegelijkertijd staan we stil bij de veranderende tijden: de Sirius-subsidies lopen af, het thema excellentie heeft een eigen, autonome plaats verworven in het onderwijslandschap. Die zelfstandige toekomst geven we tijdens de Summit samen vorm. Hoe zorgen we voor een succesvol vervolg? Wat hebben we nodig, welke tools zetten we in? Tijdens de Summit wordt onze toekomstvisie aan minister Bussemaker gepresenteerd, in de vorm van een manifest . Dit manifest is gedurende de afgelopen maanden tot stand gekomen in rondetafelgesprekken met studenten, docenten, beleidsmakers, projectleiders en mensen uit het bedrijfsleven.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Tafel 4, Amsterdam 1 april 2014

Naast de presentatie van het manifest heeft de Summit nog veel meer te bieden. Zo is er een inspirerende keynote van Tex Gunning, zijn er talloze workshops en masterclasses met uiteenlopende experts, is er ruimte voor ontmoeting en debat in het bruisende wereldcafé, en zijn er optredens van conservatoriumstudenten en theatergroep Teatro Pavana. De middag wordt afgesloten met een optreden van cabaretier Johan Goossens, onder meer bekend van zijn wekelijkse column in het Parool.

De Summit is een must voor iedereen die iets met excellentieonderwijs te maken heeft. Mis het niet!

Wat wil jij ervaren op de Summit Excellentie 2014? Denk en discussieer met ons mee en volg ons op www.facebook.com/summitexcellentie2014

Praktische informatie Summit

Datum: 2 oktober 2014
Locatie: Rai Amsterdam
Tijd: van 10.00 tot 16.30 met borrel na
Entreeprijs: € 95,- , studententarief € 25,-

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 28 augustus 2014