HvA en VU organiseren internationale conferentie ondernemerschap

'Entrepreneurship Education: a playground for impact'

12 mei 2023 16:00 | Ondernemerschap

Hét Europese evenement voor ondernemerschapsonderwijs – de 3E Conferentie – vindt in mei 2024 plaats in Amsterdam. De HvA zal het evenement organiseren, in samenwerking met de VU, zo werd bekend tijdens de 3E Conferentie 2023 van het European Council for Small Business and Entrepreneurship.

Deze heugelijke aankondiging werd gedaan door Dr. Ingrid Wakkee (Lector Ondernemerschap) en Dr. Juanfra Alvarado Valenzuela (onderzoeker in Business Failure & Recovery) van de HvA onderzoeksgroep Ondernemerschap tijdens de laatste dag van de 3E Conferentie 2023 in Aarhus (Denemarken). Vanuit de VU is Dr. Marco van Gelderen (psychologist specializing in enterprising behavior) aangesloten.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Innovatieve en inclusieve conferentie

Het thema voor de conferentie van 2024 is 'Entrepreneurship Education: a playground for impact'. Deze conferentie is anders dan gebruikelijk door de niet-traditionele benadering: rondetafeldiscussies worden aangemoedigd en PowerPoint-presentaties uitgesloten.

De conferentie wil inclusiviteit bevorderen en samenwerking en uitwisseling stimuleren tussen alle betrokkenen bij ondernemerschapsonderwijs, van docenten en onderzoekers tot praktijkmensen, trainers, beleidsmakers en programmamanagers, en vertegenwoordigers van speciale belangengroepen van lokale of internationale organisaties. Deelnemers kunnen leren van experts op het gebied van ondernemerschapsonderwijs, ervaringen delen en netwerken met vakgenoten.

Save the Date: 15-17 mei 2024

De conferentie van volgend jaar vindt plaats gedurende drie interactieve dagen (woensdag 15 t/m vrijdag 17 mei) in en rond de HvA Amstel Campus in Amsterdam. Het programma omvat verschillende voor- en natrajecten, waaronder een welkomstreceptie, een Professional Development Workshop (PDW), een Doctoral Day, de hoofdconferentie en een galadiner met entertainment.

Deelnemen als spreker

Heb je interesse om je werk te presenteren tijdens de 3E Conferentie 2024?
Ga dan naar de website voor meer informatie over de richtlijnen en deadlines.

Jaarlijkse 3E Conferentie

De 3E-conferentie werd in 2013 door ECSB (European Council for Small Business and Entrepreneurship) in het leven geroepen en is sindsdien blijven groeien. Het is een uniek en innovatief evenement geworden dat onderzoekers, docenten en beleidsmakers samenbrengt om best practices, belangrijke uitdagingen en nieuwe ontwikkelingen in ondernemerschapsonderwijs te bespreken en uit te wisselen.