Entrepreneurship College - SDG #16 Edition

SDG 16: Peace, justice and strong institutions

Evenement

SDG 16 bevorderd vreedzame en inclusieve samenlevingen met het oog op duurzame ontwikkeling, verzekerd toegang tot justitie voor iedereen en creëert op alle niveaus verantwoordelijke en open instellingen. Wat houdt dat precies in voor ons? En hoe kan je ermee aan de slag gaan als ondernemer? Een expert spreker en een ondernemer zullen je dit uitleggen tijdens het entrepreneurship college!

Elk ondernemerschapscollege is toegewijd aan een van de duurzame ontwikkelingsdoelen. Onze missie is om de doelen te introduceren aan iedereen die gemotiveerd is om een positieve bijdrage te leveren om de wereld een beetje beter te maken door middel van ondernemerschap.

Voor ieder college nodigen wij een expert uit om een van de doelen uit te leggen, inzicht te geven in waarom er dringende verandering nodig is en wat de gevolgen zouden zijn wanneer we er niet in zouden slagen om de doelen te bereiken. Na de expert komt er een ondernemer praten over zijn of haar bedrijf en beantwoordt de volgende vragen. Waarom proberen zij de betreffende SDG te behalen? Hoe doen zij dit? En hoe spelen innovaties en technologie hierin een rol? Het college zal worden afgesloten door Bart Grevenhof, projectmanager van het programma ondernemerschap, die kort inzichten geeft in de nieuwste technologieën.

Ons doel is om studenten, docenten en professionals van alle soorten achtergronden welkom te heten en te inspireren.

17.15 - 17.30 Aankomst The Student Hotel Centrum
17.30 - 17.35 Welkom door moderator
17.35 - 18.15 Expert lecture
18.20 - 18.40 Connor, mede-eigenaar SEMA
18.40 - 18.50 Q&A
19.00 - 20.00 Happy Hour @Cafe de Tropen with free (vega) bitterballen!

Jos Hummelen (SO/Creatie) zal de events modereren.

Entrepreneurship College

Entrepreneurship College - The SDG Edition is een innitiatief van het KIT Royal Tropical InstituteHvA - Hogeschool van AmsterdamDe Tropen café & restaurant and the SDG House.

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 11 november 2019