HvA Ondernemerschap Onderzoekslunch met Ingrid Wakkee en JuanFra Alvarado

Lunch, leer en discussieer over onderzoek en ondernemerschap. Tweewekelijks op dinsdag van 12.00-13.00 uur.

Evenement

Op dinsdag 12 november zullen lector ondernemerschap Ingrid Wakkee en onderzoeker Juanfra Valenzuela het Eramus+ project EASI toelichten, dat onderdeel uitmaakt van de onderzoekslijn Failure & Recovery van het lectoraat Entrepreneurship.

Het doel van het project is ondernemers en gevestigde mkb-eigenaren-managers in een vroeg stadium te voorzien van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om vroege waarschuwingssignalen van een bedrijfscrisis te identificeren en te interpreteren, en om tijdig corrigerende maatregelen te nemen, waardoor groei of overleving wordt vergemakkelijkt in onvoorspelbare of ongunstige situaties.

Het project wordt uitgevoerd door een Europees consortium, bestaande uit de Hogeschool van Amsterdam, Tvw GmbH, Duitsland, National Association of Community Enterprise Centres, Ierland; Momentum Marketing Services Limited, Ierland; European e-learning Institute, Denemarken; en Federacion Nacional de Asociaciones de Empresarios y Trabajadores Autonomos, Spanje.

De lunch wordt aangeboden en georganiseerd door HvA Programma Ondernemerschap. Reserveer van tevoren een plek aan de tafel, zodat we kunnen zorgen dat er genoeg is voor iedereen.

Datum: dinsdag 12 november 2019
Tijd: 12.00-13.00 uur
Locatie: Wibauthuis, Amsterdam Venture Studios

Kennisuitwisseling tussen HvA-onderzoekers

De HvA Ondernemerschap Onderzoekslunches worden iedere twee weken op dinsdag georganiseerd om kennisuitwisseling te stimuleren tussen HvA-onderzoekers en andere medewerkers met interesse in onderzoek over onderwerpen waarbij ondernemerschap een rol speelt.

Ondernemerschap is een HvA-breed thema. Onderwerpen van de lunches kunnen zodoende variƫren van onderzoek naar ondernemerschap in gezondheidszorg, techniek, sociaal ondernemerschap tot fintech, edutech, juridische zaken voor ondernemingen of interessante zaken voor onderzoekers aan de HvA in het algemeen.

Het Programma Ondernemerschap en lectoraat Entrepreneurship organiseren de lunches met bijdragen van Smart City Academy en CEDIS.

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 7 november 2019