Afscheidssymposium Roeland van Geuns

'Vertrouwen en bestaanszekerheid: wensdroom of noodzaak?'

14 jul 2022 00:00 | AKMI

Graag nodigen wij u uit voor het symposium 'Vertrouwen en bestaanszekerheid: wensdroom of noodzaak?' dat wij organiseren ter afscheid van onze lector Roeland van Geuns. Op donderdag 22 september bent u van harte welkom voor een speciaal afscheidssymposium vanaf 13:30 uur in BoomChicago te Amsterdam.

Roeland van Geuns heeft in ruim 10 jaar het lectoraat Armoede Interventies ontwikkeld tot een lectoraat dat staat voor een positieve impact voor diegenen die in armoede of schulden leven.
Zo heeft hij, in nauwe samenwerking met partners, het unieke en langdurige onderzoek 'Van Schulden Naar Kansen' gerealiseerd. Een onderzoek dat ons waardevolle inzichten heeft gebracht in de financiële redzaamheid van mensen. In 2019 kreeg Roeland van Geuns de Impact Award voor zijn onderzoek naar de armoede- en schuldproblematiek. Jaarlijks organiseerde hij een symposium om de verkregen kennis te delen met betrokkenen en geïnteresseerden.

Daarom organiseren wij een symposium om afscheid van hem te nemen, maar ook om hem nog één keer ons met zijn inzichten over vertrouwen en bestaanszekerheid te laten inspireren. Beiden zijn cruciaal om vooruitgang te kunnen boeken op het gebied van armoede en schulden.

PROGRAMMA & AANMELDEN
Hier kunt u het programma bekijken. Omdat we beperkt plaats hebben, adviseren we u zich zo snel mogelijk aan te melden. Na het symposium gedeelte is er ruimte om Roeland persoonlijk te spreken tijdens de borrel. Mocht u verhinderd zijn, dan kunt u een persoonlijke boodschap voor Roeland achterlaten.

Wij kijken er naar uit om u te mogen ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

(prof. dr) Jean Tillie, decaan Faculteit Maatschappij en Recht
(dr.) Mark van den Heuvel, Hoofd AKMI, kenniscentrum faculteit Maatschappij en Recht