Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

LoopbaanCafé 4 oktober 17.30-21.00 uur

Tijdens het LoopbaanCafé kom je in contact met coaches en experts die jou helpen met het maken van de juiste keuzes voor jouw loopbaan. En die de kwaliteit van jouw sollicitaties helpen verbeteren. Voor professionals, vierdejaars studenten en alumni van de HvA.

Toe aan een stap in je carrière?

Weet jij precies wat jouw volgende stap zal zijn in je carrière? Of zit je vast in een stramien? Worstel je soms met de belangrijke keuzes die er aan komen? Of wil je hogerop komen met een master?
 

Verbreed je horizon. Kom verder met de HvA

Programma
Waar je nu ook staat - we nodigen je van harte uit bij het LoopbaanCafé op woensdag 4 oktober vanaf 17:30 tot 21:00 uur in het Kohnstammhuis. Tijdens het LoopbaanCafé helpen we je met de loopbaanvragen die jij hebt. We bieden coaching en workshops aan, die je helpen om steviger je eigen koers te bepalen. Je leert effectiever solliciteren, en gaat de diepte in over onderwerpen als ‘werkgeluk’ en ‘profileren’. Ook kun je meer te weten komen over de masters van de HvA.

We wensen je veel plezier bij het loopbaancafé, dat hoeft niet op een lege maag, daar zorgen wij voor.

Masters

Speciaal voor deze editie zijn de masteropleidingen aanwezig. Stel je vragen en bespreek je twijfels met docenten van de masteropleidingen en andere professionals. 

Bekijk het programma

Meld je aan en stel je programma samen.

Meld je aan
(opent in nieuw venster)
Toe aan een stap in je carrière? Bekijk de verhalen van onze alumni