Hogeschool van Amsterdam

Trainingen

Op deze pagina vind je informatie over het aanbod aan trainingen die de Pabo HvA in het kader van Samen Opleiden aanbiedt.

Examinatorentraining Bekwaamheidsgesprekken

Dit professionaliseringstraject is voor examinatoren die zich verder willen ontwikkelen in het voeren van de bekwaamheidsgesprekken. In de training leer je gebruik te maken van verdiepende vraagtechnieken zodat je studenten zo goed mogelijk tot hun recht kunt laten komen. Na de training is het mogelijk om je verder te bekwamen tot expert assessor. Als expert-assessor ben je tevens inzetbaar in de zij-instroom in beroep assessments.

Wil je meer weten over de deze training? Op professionaliseringsaanbod voor assessoren vind je de flyer inclusief de startdata.

Trainingen voor schoolopleiders

De kwaliteit van de begeleiding en beoordeling van onze studenten in de onderwijspraktijk is essentieel. Schoolopleiders spelen hierin een belangrijke rol. Zij moeten goed gekwalificeerd zijn voor hun taak. Daarom biedt het opleidingsinstituut trainingen aan voor schoolopleiders. Hierin staan de bekwaamheden en vaardigheden van de schoolopleider centraal en komt ook afstemming op het curriculum aan de orde.

Meer informatie over deze trainingen? Bekijk de flyer.

Gepubliceerd door  Faculteit Onderwijs en Opvoeding 18 november 2021