Hogeschool van Amsterdam

Stages

Blijft er binnen uw organisatie wel eens een interessant bestuurskundig vraagstuk liggen? Heeft u behoefte aan het realiseren van interventies in een grootstedelijke context? Kunt u hulp gebruiken bij de uitvoering van het dagelijks werk? Of hebt u behoefte aan iemand van buiten uw organisatie met een frisse kijk op bepaalde zaken?

Dan bieden studenten van de HBO bachelor Bestuurskunde van de Hogeschool van Amsterdam wellicht een oplossing! Studenten kunnen al snel toegevoegde waarde leveren. Bovendien draagt u bij aan hun ontwikkeling. Zo snijdt het mes aan twee kanten!

In het derde studiejaar lopen de studenten stage. Zij werken mee in uw organisatie en voeren zelfstandig uw opdracht in één van hun taakgebieden uit.

  • De stage duurt twintig weken.
  • De stagiair werkt fulltime (vijf dagen per week) bij u.
  • De stagiair wordt vanuit uw organisatie begeleid door een functionaris met minimaal hbo-niveau.
  • De stagiair wordt ook begeleid door een docent vanuit de opleiding. Deze begeleider bezoekt uw organisatie in ieder geval 1 keer tijdens de stage.

Wilt u een stageplaats aanbieden? Of wilt u meer informatie over de inhoud en uitvoering van de stage zoals stageperiode, begeleiding en werkzaamheden van de stagiair(s)? Neem dan contact op met de afdeling Externe betrekkingen via eb-fmr@hva.nl

Gepubliceerd door  Faculteit Maatschappij en Recht 11 augustus 2020