Stages

In het derde jaar lopen onze studenten twintig weken fulltime stage bij een modebedrijf. De student kan hiervoor zelf een geschikte stageplek zoeken in binnen- of buitenland.

Het laatste semester van de opleiding AMFI besteedt de student aan een afstudeerproject. Voor Fashion & Branding en Fashion & Management kan dat een opdracht van een bedrijf of een zelf te kiezen onderzoeksonderwerp zijn dat relevant is binnen de modewereld. Bij Fashion & Design ontwerpt de student een catwalkcollectie of een trend-forecasting boek.

De studenten worden begeleid door een docent van het AMFI en een professional uit het betrokken bedrijf. Wij streven er naar om onze studenten in staat te stellen om hun ervaring, kennis en vaardigheden, die zij in de eerste fase van hun studie hebben verworven, toe te passen in de praktijk.

De stages bij AMFI starten twee keer per jaar: in september en in februari.

Opdracht aanmelden

Stageplaatsen en afstudeeropdrachten kunt uw aanmelden via het AMFI aanmeldformulier (op amfi.nl). Wilt u eerst overleggen? Neem dan contact op met de opleiding.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie 18 augustus 2023
Sophie Jansen - Stage bij Maison Scotch

Het communiceren met leveranciers, deadlines halen, de technische kant van kleding zijn belangrijke dingen die ik tijdens mijn stage heb geleerd.

Lees verder