Finance and Accounting - external relations

(Stagebureau)

Bij de financiële opleidingen van de Hogeschool van Amsterdam vind je de innovatieve en finance professionals van de toekomst. We leiden toekomstige medewerkers op met kennis van zaken en een professionele houding. Onze studenten hebben ervaring met praktijkgerichte projecten als belangrijk onderdeel van de opleiding. Ze kunnen op hbo-niveau als finance professional aan de slag. Denk hierbij aan het lopen van stage bij uw bedrijf of bij het uitvoeren van een afstudeeropdracht. We werken graag met u samen als kennispartners.

Thema's

In ons onderwijs ligt de nadruk op vier thema’s, die wij belangrijk vinden voor onze studenten.

  1. Sustainable finance
  2. Financiële innovatie
  3. Vakbekwaamheid en adviseren
  4. Digitalisering

Wilt u jong financieel talent kennis laten maken met uw organisatie? Wilt u kennis en een frisse blik in huis halen én investeren in de medewerker van morgen? Dan ontmoeten we u graag en bespreken we de samenwerkingsmogelijkheden.

Maak kennis met onze Finance & Accounting opleidingen:

De opleiding Accountancy is een mooi startpunt voor studenten die een baan als (assistent)- accountant ambiëren en uiteindelijk willen doorstuderen voor registeraccountant (RA) of accountant-administratieconsulent (AA).

Wilt u meer weten over de opleiding? Bezoek dan hva.nl/ac 

De opleiding Finance & Control leidt studenten op tot flexibele, ondernemende finance professionals die net zo goed weten om te gaan met verandering en technologie als met mensen en cijfers. Het zijn scherpe analytici die het verhaal achter de cijfers kunnen lezen en dat kunnen vertalen naar een glashelder advies op managementniveau.

Wilt u meer weten over de opleiding? Bezoek dan hva.nl/fc 

De opleiding Finance, Tax and Advice leidt studenten op tot breed inzetbare financieel adviseurs. Ze ontwikkelen zich tot analytici die financiële en fiscale vraagstukken kunnen doorgronden en risico’s kunnen inschatten. Als toekomstig creatief partner leren ze hun actuele kennis en de digitale technologie in te zetten om te komen tot een duurzame oplossing op maat.

Wilt u meer weten over de opleiding? Bezoek dan hva.nl/fta

Contact

Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt een bericht sturen naar ct.finance@hva.nl. We nemen spoedig contact met je op.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 31 mei 2021