J.I.A. Tetteroo (Jolanda)

Email:
j.i.a.tetteroo@hva.nl
Werkadres:
Jakoba Mulderhuis, Rhijnspoorplein 2, 1091 GC Amsterdam
Postadres:
Postbus 1209,1000 BE Amsterdam
Ga naar HvA Research Database

Mijn achtergrond in bouwkunde en (duurzame) energie, gecombineerd met een brede werkervaring in zowel architectuur, aannemerij als advieswereld maken mij een ideale verbindende schakel. Door deze ervaring te combineren met mijn duidelijke communicatie sla ik eenvoudig een brug tussen verschillende disciplines, alsmede tussen engineers en opdrachtgever of consument.

Tijdens een project let ik scherp op budget, kwaliteit en tijd. Bovendien hebben mijn creativiteit en oog voor detail tot gevolg dat rapportages en presentaties niet alleen inhoudelijk sterk zijn maar ook visueel aantrekken.

Gedurende mijn (internationale) werkzaamheden als projectleider in de bouw en duurzaamheid / duurzame energie heb ik een diversiteit aan projecten geleid;

- van de projectontwikkeling van een nul-energiegebouw tot en met de bouw en feestelijke opening van een complex,

- van haalbaarheidsstudies duurzame energie tot en met renovatie-advies van zonnestroom-installaties,

- van het begeleiden van een bedrijf of overheid bij het definiëren van hun duurzaamheidsambities tot en met het daadwerkelijk implementeren van maatregelen,

- van energiebesparingscampagnes tot en met de training van langdurig werklozen als energiecoach.

Naast bovengenoemde expertise breng ik mijn grote enthousiasme! Hierdoor weet ik snel mensen te verbinden, groepsgevoel te creëren en mensen in beweging te krijgen.

Binnen de HvA werk ik aan het verduurzamen van het gebied rondom de ArenA en AMC.

Ga naar HvA Research Database
Ga naar HvA Research Database