R.H. Leighton (Rose) MSc

Promovendus Lectoraat Higher Education, Research and Innovation
Telefoon:
0615534936
Bij geen gehoor:
0615534936
Email:
r.h.leighton@hva.nl
Werkadres:
Benno Premselahuis, Rhijnspoorplein 1, 1091 GC Amsterdam
Postadres:
Postbus 34,1000 AA Amsterdam
Kamernummer:
03A19
Ga naar HvA Research Database

Rose Leighton is sinds 2004 werkzaam als docent bij de opleiding Creative Business (Media, Informatie & Communicatie). Met haar achtergrond in de algemene uitgeverij introduceert ze studenten in de wereld van het boekenvak in de minor International Publishing. Ook geeft ze lessen in Tekstschrijven, Redactievaardigheden en Social Media Research, en is ze afstudeer-, stage- en studieloopbaanbegeleider.

Naast haar werkzaamheden als docent, is Rose bezig met haar promotieonderzoek binnen het lectoraat Higher Education, Research and Innovation. In haar promotieonderzoek richt ze zich op de manier waarop docenten in het hoger beroepsonderwijs omgaan met crossmediale studiematerialen, en hoe zij deze materialen selecteren, structureren en presenteren.

Rose heeft de bacheloropleiding Boekhandel & Uitgeverij (2001, Hogeschool van Amsterdam), de Lerarenopleiding Nederlands (2006, Hogeschool Windesheim) en de master Teaching & Learning in Higher Education (2011, Vrije Universiteit Amsterdam) afgerond.

Ga naar HvA Research Database
Ga naar HvA Research Database