Hogeschool van Amsterdam

mw.  dr. M. Levelt (Melika) MA, MSc

Projectleider Smart Mobility & Logistics
Telefoon:
0621156213
Bij geen gehoor:
0205951400
Email:
m.levelt@hva.nl
Werkadres:
Leeuwenburg, Weesperzijde 190, 1097 DZ Amsterdam
Postadres:
Postbus 1209,1000 BE Amsterdam
Kamernummer:
B6
Ga naar HvA Research Database

Ik ben senior onderzoeker en projectleider in het HvA onderzoeksprogramma Urban Technology. Mijn onderzoek richt zich sinds 2015 op duurzame stedelijke voedselsystemen met name in de regio Amsterdam. Samen met docent-onderzoekers Logistiek, Techniek en Urban Management onderzoek ik 1) hoe initiatiefnemers en overheid projecten voor stadslandbouw en groen nog beter kunnen legitimeren; 2) hoe de logistiek van voedselbelevering in de Metropoolregio Amsterdam in elkaar zit en verduurzaamd kan worden en 3) techniek en logistiek voor de verwerking van organisch afval (met name decentraal en kleinschalig).

Opleidingen: Economische Geografie en Planologie (PhD, 2010 en master 2002, cum laude, Universiteit van Amsterdam), Eerstegraad bevoegdheid docent Aardrijkskunde.

Nevenwerkzaamheden: lid van de redactieraad van In Planning (een online publicatieplatform van de Nederlandse planologie-opleidingen) en penningmeester van de hieraan gelieerde coöperatieve stichting; lid van de adviesraad van Van Amsterdamse Bodem, een online platform voor stadslandbouw en voedselinitiatieven in Amsterdam.

Heb je vragen over voedsel in de stad (initiatieven voor stadslandbouw en groen, logistiek, kringlopen sluiten) of zoek je als student een onderzoekopdracht op dit gebied, dan kun je contact met mij opnemen.

Ga naar HvA Research Database
Ga naar HvA Research Database