Hogeschool van Amsterdam

Organisatie

Hvanti bestaat uit stafleden en studentmentoren. De stafleden bedenken en organiseren de verschillende bijeenkomsten, houden de jaarplanning bij en zijn verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie.

Kaylene Thompson

Opleiding: Lerarenopleiding Geschiedenis 2e graads
Afkomstig uit: Aruba
In Nederland sinds: 2015

"Als mentor en staflid van HvAnti bied ik mijn ervaring als student en nieuw-Amsterdammer. Ik deel graag met een hoop enthousiasme mijn ervaring over het studentenleven in Nederland."

Karman Frans

Opleiding: Bedrijfseconomie, 3e jaars
Afkomstig uit: Bonaire
In Nederland sinds: 2015

"Voor mij is HvAnti een ontmoetingsplek waar Caribisch-Nederlandse studenten ervaring en kennis met elkaar kunnen uitwisselen. Ik heb me bij HvAnti aangesloten, omdat ik een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van deze studenten maar ook om ze te helpen om zich thuis te voelen."

Ef Taylor Jansen

Opleiding: Sociaal Pedagogische Hulpverlener, 2e jaars
Afkomstig uit: Curaçao
In Nederland sinds: 2017

“In eerste instantie heb ik mezelf bij HvAnti aangesloten om extra steun te krijgen bij mijn studie. Vervolgens was het meer om contact te leggen met andere Antilliaanse studenten. Mijn doel met HvAnti voor dit jaar is om zoveel mogelijk studenten te helpen, zoals in voorgaande jaren is gebeurd.”

Charlene Maria

Opleiding: UvA - Biomedische wetenschappen
Afkomstig uit: Curaçao
In Nederland sinds: 2015

“In mijn eerste studiejaar was ik een mentee bij HvAnti en ik vond het heel fijn dat een oudejaarstudent, die ook uit Curaçao kwam mij kon helpen bij vragen. Nu wil ik zelf ook studenten helpen met hun studie en sociale leven. Hopelijk ga ik ook samen met de studenten meegroeien.”

Marliantje Helena

Opleiding: Culturele Maatschappelijk Vorming, 1e jaars
Afkomstig uit: Curaçao
In Nederland sinds: 2017

“Ik heb mezelf aangesloten bij HvAnti om me meer thuis te voelen in Nederland. In het eerste jaar was het meer om begeleiding en steun te krijgen op het gebied van school en in het dagelijks leven: denk hierbij aan kennis opdoen over diverse onderwerpen die mij kunnen helpen bij zelfstandig wonen.”

Frederick de Palm

Opleiding: Aviation (Luchtvaart), 2e jaars
Afkomstig uit: Bonaire
In Nederland sinds: 2017

"HvAnti betekent voor mij vriendschap. Daar kun je veel mee bereiken. Ik heb voor dit jaar als doel om iedere student te helpen, zodat we samen vooruit kunnen gaan."

Gepubliceerd door  Studentenzaken 4 november 2019

Sluit je aan bij HvAnti!

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien