Hogeschool van Amsterdam

Timemanagement 'Plan je studie, plan je leven'

Je studie wordt een groot onderdeel van je leven. Digitaal onderwijs volgen, leren voor een toets en ook samenwerken in projectgroepen. Maar hoe plan je een studie? En hoe zorg je dat je zelf voldoende ontspant en gemotiveerd blijft?

In deze korte training leer je regie te nemen in jouw studententijd door onder andere te oefenen met het maken van een planning. En nee, die gaat niet alleen over je studie, maar juist ook over je leven!

Hoe plan ik? Hoe deel ik mijn leven in? Hoe bereik ik maximaal met minimaal? Hoe zorg ik voor structuur in de chaos van mijn eigen bestaan? Wat heb ik hiervoor nodig en wat beïnvloedt mij hierin? In 1 uur tijd nemen we je mee naar de ultieme studieplanning. Je krijgt een beter beeld van jezelf en jouw studiestijl. Er zal gestrooid worden met tips en trucs. En uiteraard ga je zelf aan de slag met zaken. Tijdens de training behandelen wij de volgende onderdelen:

  • waarom eigenlijk?
  • hoe plan je?
  • wat is een planning?
  • hoe studeer je effectief?
  • hoe blijf je gefocust?
  • hoe studeer je supereffectief?

Frequentie: De training bestaat uit 1 bijeenkomst van 1,5 uur

Data 2020-2021:

6 januari 2021
20 januari 2021 (Let op: van 10.30-12:00 uur)
27 januari 2021
16 februari 2021
2 maart 2021(Let op: van 10.30-12:00 uur)
16 maart 2021
31 maart 2021
12 mei 2021
9 juni 2021

Locatie:

Online, via Microsoft Teams

Tijd: 15:30 - 17:00 uur
Aantal deelnemers: 15
Trainers: Studentendecanen
Kosten: Geen
Bijzonderheden: Open inschrijving, wel aanmelden

Meld je aan voor de training Timemanagement via de aanmeldlink rechts bovenaan deze pagina. Navigeer in de kalender naar de datum van de bijeenkomst van jouw keuze en reserveer een plek. Na aanmelden ontvang je van ons een bevestigingsmail. In de bevestigingsmail vind je de links naar de Microsoft Teams omgeving van de training. Check dus of je deze mail goed ontvangt en bewaar hem goed! Zorg dat je op de trainingsdag op tijd inlogt, zodat we meteen kunnen beginnen.

Heb je je aangemeld, maar komt de training toch niet uit? Wijzig of annuleer dan je aanmelding met de wijzigingslink die staat in je bevestigingsmail. Lukt het niet via de bevestigingsmail ? Geef dan je wijziging door via trainingensz@hva.nl.

Doe dit alsjeblieft uiterlijk 48 uur voor de bijeenkomst, dan kan een andere student jouw plaats innemen. Meld je je niet tijdig af, dan word je helaas uitgesloten van alle trainingen die Studentenzaken gedurende dit verdere studiejaar aanbiedt.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien
Gepubliceerd door  Studentenzaken 17 december 2020