Examentrainingen en Cursussen 21+

21+-toelatingsonderzoek

Als je van plan bent om deel te nemen aan het 21+-toelatingsonderzoek, kun je je voorbereiden met een training of je kunt een cursus met een afsluitende toets volgen die, bij het behalen van de toets, vrijstelling geeft voor het betreffende onderdeel.

Het kabinet heeft alle hogescholen en universiteiten opgeroepen om alle onderwijsactiviteiten en evenementen op locatie stil te leggen. Dit om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit geldt in elk geval tot en met 6 april.

Verdere informatie over het afnemen van de 21+ examens en het doorgaan van de cursussen en examentrainingen volgt na 6 april 2020.

Studentenzaken verzorgt examentrainingen voor de volgende onderdelen:

Studentenzaken verzorgt cursussen (inclusief toets) voor de volgende onderdelen:

Gepubliceerd door  Studentenzaken 25 maart 2020