Leraar Engels vaktoets

Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op de vaktoets van het 21+-toelatingsonderzoek voor de opleiding Leraar Engels.

Het examen bestaat uit spreekvaardigheid Engels.

De toets wordt online mondeling afgenomen en duurt 20 minuten.

Om de mondelinge toets online te kunnen maken dien je te beschikken over een laptop, PC of smartphone met een camera en microfoon.

Inhoud van de toets:

• Open vragen en antwoorden
  • Individueel betoog
  • Groepsgesprek (een groep bestaat uit drie kandidaten).

Hulpmiddelen zijn niet toegestaan.

Je bent geslaagd als je minimaal een 5,5 hebt behaald.

Naast een havo-deelcertificaat Engels kun je ook voor dit examenonderdeel vrijstelling aanvragen als je beschikt over:

• Minimum score of 580 in TOEFL (Test of English as a Foreign Language) or 237 in the computer based test. Internetbased 92-93. TOEFL results must include a minimum score of 4.5 for the TWE (Test of Written English);
  • Minimum score of Grade B in the Cambridge Certificate in Advanced English (CAE); a minimum score of 7.0 in IELTS (International English Language Testing System) as administered.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 18 september 2020