Hogeschool van Amsterdam

Aanmelden met gastaccount

Deze pagina bevat informatie voor gebruikers die zich aanmelden met een gastaccount of met een organisatieaccount van de Universiteit van Amsterdam (UvA) of het Amsterdam UMC in de Microsoft 365 omgeving van de Hogeschool van Amsterdam (HvA).

Om je aan te kunnen melden in de omgeving is het noodzakelijk om een geregistreerd gastaccount te hebben. Uitnodigingen hiervoor ontvang je wanneer je lid bent gemaakt van een Team in Microsoft Teams of bent toegevoegd door een beheerder.

Medewerkers van de gemeenschappelijke diensten

Medewerkers van de gemeenschappelijke diensten (Administratief Centrum, Bibliotheek, Facility Services, ICT Services, Innovation Exchange Amsterdam en Studentenzaken) met een hoofdaanstelling bij de UvA zijn in de meeste gevallen al bekend in de omgeving van de HvA. Zij kunnen zich dan direct aanmelden met hun UvA e-mailadres.

Wanneer je als medewerker van de gemeenschappelijke diensten geen toegang hebt tot de omgeving en dit wel zou moeten hebben, kan je contact opnemen met de Servicedesk ICT Services via:

Andere medewerkers

Medewerkers van de UvA die niet werkzaam zijn bij de gemeenschappelijke diensten hebben standaard geen toegang tot de omgeving van de HvA. Je kan toegang verkrijgen door uitgenodigd te worden door uitgenodigd te worden door een HvA medewerker of beheerder.

Medewerkers van het Amsterdam UMC kunnen zich aanmelden zodra zij een door de HvA geaccepteerde authenticatiemethode hebben opgegeven.

Het gebruik van Tiqr is bij de HvA geen geaccepteerde authenticatiemethode.

In plaats daarvan is het mogelijk om gebruik te maken van telefonische verificatie of verificatie met behulp van de Microsoft Authenticator Applicatie. Het instellen van deze extra methodes kan door je aan te melden via aka.ms/mysecurityinfo . In deze video zie je hoe je extra authenticatiemethodes aan je account kan toevoegen:

Video: extra authenticatiemethodes aan je account toevoegen

Wanneer je gebruik maakt van een gastaccount kan het zijn dat je extra authenticatiemethodes moet opgeven. Het is mogelijk om gebruik te maken van telefonische verificatie of verificatie met behulp van de Microsoft Authenticator Applicatie. Het instellen van deze extra methodes kan door je aan te melden via aka.ms/mysecurityinfo .

In deze video zie je hoe je extra authenticatiemethodes aan je account kan toevoegen.

Video: extra authenticatiemethodes aan je account toevoegen
Gepubliceerd door  ICT Services 3 augustus 2021