Hogeschool van Amsterdam

Eten en drinken

Op elke campus vind je de centrale ontmoetingsplek ‘Base’ in het centrum van de campus met diverse foodformules en waar passend aanvullende diensten.

Koffiecorners, al dan niet met eten, worden op basis van vraag ingevuld. Kiosken en automaten zijn verspreid door de gebouwen en in centrale hallen vind je op piektijden koffiekarren. Op de buitenterreinen kun je op momenten terecht bij foodtrucks.

De verschillende locaties per campus en informatie over de lokale ondernemers (wie, wat, waar) vind je op www.enjoytoday.amsterdam.

In continu overleg met studenten en medewerkers wordt iedere campus steeds aangepast aan de wensen. Zowel op het gebied van ‘look and feel’ als qua aanbod. 

De openingstijden (tijdens vakantieperiodes) per locatie vind je op www.enjoytoday.amsterdam.

Bestellingen voor evenementen, vergaderingen en recepties kun je plaatsen bij onze partner CIRFOOD Enjoy the Good Life.

Alle prijzen, afspraken en arrangementen, inclusief het aanbod van aangesloten lokale ondernemers, vind je op de banquetingportal van CIRFOOD. Deze portal is gekoppeld aan OrderDirect, het bestelsysteem van de HvA. Je betaalt voor alle producten die op voorhand zijn besteld bij de cateraar. 

Ga direct naar OrderDirect (nieuw venster)

Eten en drinken bestellen bij de Faculteit Onderwijs en Opvoeding (FOO)

Bij de Faculteit Onderwijs en Opvoeding (FOO) bestel je catering op een andere manier, zie Catering FOO.

Heb je andere wensen voor catering?

Neem contact op met uvahvabanqueting@cormet.nl

Bij de kantines, restaurants en koffiecorners, snoep- en frisdrankautomaten en de bibliotheekbalies kun je betalen met een tegoed op je collegekaart.

Meer informatie over Betalen bij de HvA.

Gepubliceerd door  Facility Services 7 november 2019