Hogeschool van Amsterdam

Bezoekers

Bezoekers bij de HvA meld je van tevoren aan. Afhankelijk van het gebouw waarin je bezoek wil ontvangen vraag je een bezoekerskaart aan en reserveer je wanneer mogelijk een parkeerplek.

Hoe meld je bezoekers aan?

Als je bezoek krijgt in de Leeuwenburg of het Muller Lulofshuis, dien je deze eerst aan te melden via onderstaand formulier. Hiermee komt alle benodigde informatie bij de receptie terecht en kan jouw bezoek gemakkelijk en snel ontvangen worden.

Aanmeldformulier Bezoekers

In het formulier kun je ook aangeven of een bezoekerskaart gewenst is. Wanneer het bezoek zich aanmeldt bij de receptie wordt de kaart uitgegeven.

Als je bezoek ontvangt, is het fijn dat deze van te voren aangemeld is bij de receptie. Zo kan de receptie het ontvangst zo soepel mogelijk laten verlopen.

Afhankelijk van het gebouw waarin het bezoek plaatsvindt, kan een bezoekerskaart en in sommige situaties een parkeerplek aangevraagd worden.

Bezoekerskaart

Bij aankomst meldt de bezoeker zich bij de receptie en na tekenen voor ontvangst wordt een anonieme bezoekerskaart direct overhandigd. De bezoekerskaart is 1 dag geldig en moet aan het einde van de dag worden ingeleverd bij de receptie, waarna deze automatisch wordt geblokkeerd. De kaart kan gebruikt worden voor:

  • identificatie binnen HvA-gebouwen
  • openen van ruimtes met digitale sloten voor zover geautoriseerd

Storing met de bezoekerskaart?

Meld storingen bij de receptie. De bezoeker krijgt dan een vervangende kaart.

Handige informatie omtrent bezoekers

Gepubliceerd door  Facility Services 12 november 2019