YouTube Studententeam

Regelmatig maken onze studenten video's over het leven op de HvA en in Amsterdam. Ze vertellen over het kiezen van een studie, wat er bij de HvA nog meer te beleven is en welke plekken je in Amsterdam echt niet mag missen.

Wat ga je zien?

Een studie kiezen

Ga je studeren? Dan wil je weten waar je aan begint! Sommigen weten exact wat ze willen worden (maritiem officier of fysiotherapeut), anderen twijfelen tussen opleidingen als Communicatie en Commerciële Economie. En er zijn er ook die (nog) geen idee hebben. Bij die keuzes gaan onze studenten jou helpen.

Studeren in Amsterdam

Als je aan de HvA studeert, dan studeer je in Amsterdam. Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze reporters nemen je mee de school in, laten hun favoriete studie- en koffieplekken bij de HvA en in de stad zien en bezoeken toffe events en nog veel meer.

De HvA is de grootste onderwijsinstelling van Nederland, dus daar gebeurt veel. Debatten, events als modeshows of het SMAAKfestival, sporters die een bijzondere prestatie neerzetten of studenten die ook ondernemer zijn of medewerkers die bijzondere projecten aanjagen. Ook die zie je op YouTube langskomen

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 11 oktober 2022