Hogeschool van Amsterdam

YouTube Studententeam

Iedere maandag en donderdag delen de HvA YouTubers een nieuwe video over studeren in Amsterdam en aan de HvA, het kiezen van een studie, maar ook over mooie mensen, bijzondere prestaties en toffe events van de HvA.

YOUTUBERS GEZOCHT

We zijn altijd op zoek naar nieuwe YouTubers om het team aan te vullen. Denk jij dat je het in je hebt om goede video's voor de HvA te maken? Meld je dan bij ons! Meer info vind je in de A-Z lijst .

Wat ga je zien?

Een studie kiezen

Ga je studeren? Dan wil je weten waar je aan begint! Sommigen weten exact wat ze willen worden (maritiem officier of fysiotherapeut), anderen twijfelen tussen opleidingen als Communicatie en Commerciële Economie. En er zijn er ook die (nog) geen idee hebben. Bij die keuzes gaan de HvA YouTubers jou helpen.

Studeren in Amsterdam

Als je aan de HvA studeert, dan studeer je in Amsterdam. Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze YouTubers nemen je mee de school in, laten hun favoriete studie- en koffieplekken bij de HvA en in de stad zien en bezoeken toffe events als AMFI Clash!, ADE, CollegeCafé bij FLOOR en nog veel meer.

Spotlight

De HvA is de grootste onderwijsinstelling van Nederland, dus daar gebeurt veel. Debatten, events, sporters die een bijzondere prestatie neerzetten of studenten die ook ondernemer zijn of medewerkers die bijzondere projecten aanjagen. De HvA YouTubers zetten ze in de spotlight!

Dit zijn de YouTubers!

Amber van der Ent - Voeding & Diëtetiek

Jayne van Nuijs - Media, Informatie & Communicatie

Joey van der Peet - Communication & Multimedia Design

Nanook van der Pol - Creative Business

Peneloppe Martina - HBO-ICT

Saffira Gambier - Hbo-verpleegkunde (duaal)

Susan Zijp - Creative Business

Yara van Schaik - Communication & Multimedia Design

Jasper Boot - Communication & Multimedia Design (editor)

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 16 januari 2019