Hogeschool van Amsterdam

Coronavirus informatie

Hoe gaat de HvA er mee om?

Het kabinet heeft alle hogescholen en universiteiten opgeroepen om alle onderwijsactiviteiten en evenementen op locatie stil te leggen. Dit om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dat geldt ook voor de HvA. Daarom vervallen vanaf vrijdag 13 maart om 17.00 uur alle onderwijsactiviteiten op locatie. Volg de updates op deze pagina.

Naast de speciale coronapagina met updates zijn er themapagina's ter ondersteuning van studenten en medewerkers.

Voor studenten

Start Studiejaar (voor aankomende studenten)

Start jij in september met je opleiding? De HvA helpt met je voorbereiding. Ook met wat er dit jaar anders is.

Studeren op afstand (voor studenten)

Op de pagina Studeren op afstand hebben we tips verzameld voor het creëren van een gezonde studeerplek, tips om je welzijn te bewaken, over de digitale leeromgeving en over lessen, toetsen en stages.

Voor medewerkers

Digitaal Onderwijs

Op Digitaal Onderwijs vind je de basisprincipes van digitaal onderwijs, voorbeelden van online lessenseries en online activiteiten die je kunt inzetten om leerdoelen te bereiken. Hiermee kun je meer didactische diepgang geven aan de keuzes die je maakt in de digitalisering van je onderwijs.

Thuiswerken

Op de pagina over Thuiswerken vind je informatie over digitaal veilig thuiswerken, contact houden met je collega's, ondersteuning voor je mentale en fysieke vitaliteit en hoe we voor elkaar zorgen.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 3 juni 2020