Hogeschool van Amsterdam

Tune In

Ben jij de eerste uit je gezin die gaat studeren in het hoger onderwijs? Doe mee aan het driedaagse evenement Tune In en weet straks beter wat je te wachten staat. Tijdens het interactieve programma leer je medestudenten kennen, krijg je tips van ouderejaars en volg je trainingen en workshops om je voor te bereiden op studeren aan het hbo en het studentenleven.

Update: het maximaal aantal aanmeldingen voor Tune In is bereikt. Meld je via de aanmeldbutton hierboven aan voor de reservelijst en wie weet kun je eind augustus nog meedoen met Tune In. Je hoort uiterlijk maandag 23 augustus of er nog een plek beschikbaar is.

Voor wie is Tune In?

Ben jij de eerste uit je gezin die aan het hoger onderwijs gaat studeren? En start je per september met een opleiding aan de HvA? Doe dan mee aan Tune In en maak alvast kennis met hbo-vaardigheden, je medestudenten, docenten en de HvA.

Wanneer is Tune In?

Tune In 2021 wordt gehouden van 25 tot en met 27 augustus (3 dagen) van 10.00 uur tot 16.00 uur op de Amstelcampus. Alle voorgeschreven maatregelen tegen het coronavirus worden gevolgd. Vooralsnog gaan we uit van een programma dat volledig op de HvA locaties plaatsvindt. Zijn er wijzigingen, dan lees je het op deze pagina en ontvang je er per e-mail bericht over.

Wat leer ik tijdens Tune In?

Projectmatig werken, huiswerk en tentamens maken: een hbo-opleiding vraagt om kennis, vaardigheden en vooral om doorzettingsvermogen. Als je in september start met je studie, begint er een hele nieuwe fase in je leven. Zeker spannend wanneer je als eerste uit je gezin start met een hbo-opleiding. Doe mee met Tune In en leer tijdens inspirerende trainingen en workshops wat je in het hbo te wachten staat.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 16 juli 2021