Tune In

Ben jij de eerste uit je gezin die gaat studeren in het hoger onderwijs? Doe mee aan het driedaagse evenement Tune In en weet straks beter wat je te wachten staat. Tijdens het interactieve programma leer je medestudenten kennen, krijg je tips van ouderejaars en volg je trainingen en workshops om je voor te bereiden op studeren aan het hbo en het studentenleven.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Benieuwd naar Tune In? Bekijk de aftermovie van 2022

Aanmelding interesseformulier Tune In

Tune In wordt gehouden in de week van 21 t/m 25 augustus 2023. Deze data zijn nog onder voorbehoud. Wil je in augustus 2023 meedoen? Vul je gegevens in en zodra de aanmelding start, krijg je per e-mail bericht.

Voor wie is Tune In?

Ben jij de eerste uit je gezin die aan het hoger onderwijs gaat studeren? En start je per september met een opleiding aan de HvA? Doe dan mee aan Tune In en maak alvast kennis met hbo-vaardigheden, je medestudenten, docenten en de HvA.

Wanneer is Tune In?

Tune In wordt gehouden in de week van 21 t/m 25 augustus 2023. Deze data zijn nog onder voorbehoud.

Wat leer ik tijdens Tune In?

Projectmatig werken, huiswerk en tentamens maken: een hbo-opleiding vraagt om kennis, vaardigheden en vooral om doorzettingsvermogen. Als je in september start met je studie, begint er een hele nieuwe fase in je leven. Zeker spannend wanneer je als eerste uit je gezin start met een hbo-opleiding. Doe mee met Tune In en leer tijdens inspirerende trainingen en workshops wat je in het hbo te wachten staat.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 13 december 2022