Hogeschool van Amsterdam

Tune In

Projectmatig werken, huiswerk en tentamens maken: een hbo-opleiding vraagt om kennis, vaardigheden en vooral om doorzettingsvermogen. Als jij in september start met je studie, begint er een hele nieuwe fase in jouw leven. Zeker spannend wanneer jij als eerste uit jouw gezin start met een hbo-opleiding. Misschien weet je niet precies wat je kunt verwachten. Om je alvast thuis te laten voelen, kennis te laten maken met de HvA en andere nieuwe studenten en je voor te bereiden op je studie, organiseert de Hogeschool van Amsterdam (HvA) Tune In.

Wanneer?

Tune In wordt gehouden op 19, 20 en 21 augustus tussen 11.00 en 15.00 op een HvA-locatie. Hierbij zullen alle voorgeschreven maatregelen omtrent het coronavirus in acht worden genomen. Eventuele wijzigingen zullen wij tijdig communiceren aan de deelnemers.

Voor wie?

Je kunt je als aankomend HvA-student aanmelden voor Tune In als je ouders niet in het hoger onderwijs hebben gestudeerd. Tune In is voor alle aankomende eerstejaars bachelor studenten. Wij nodigen met name studenten uit die als eerste uit hun gezin gaan studeren aan de hogeschool. Uiteraard is iedereen welkom!

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Contact

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar: tune-in@hva.nl

Gepubliceerd door  Studentenzaken 8 juli 2020