Tune In

Ben jij de eerste uit je gezin die gaat studeren in het hoger onderwijs? Doe mee aan het driedaagse evenement Tune In en weet straks beter wat je te wachten staat. Tijdens het interactieve programma leer je medestudenten kennen, krijg je tips van ouderejaars en volg je trainingen en workshops om je voor te bereiden op studeren aan het hbo en het studentenleven.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Benieuwd naar Tune In? Bekijk de aftermovie van 2021.

Aanmelden voor de reservelijst van Tune In?

We hebben het maximaal aantal deelnemers bereikt voor Tune In 2022. Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor Tune In.

Voor wie is Tune In?

Ben jij de eerste uit je gezin die aan het hoger onderwijs gaat studeren? En start je per september met een opleiding aan de HvA? Doe dan mee aan Tune In en maak alvast kennis met hbo-vaardigheden, je medestudenten, docenten en de HvA.

Wanneer is Tune In?

Tune In wordt gehouden van woensdag 24 t/m vrijdag 26 augustus 2022.

Wat leer ik tijdens Tune In?

Projectmatig werken, huiswerk en tentamens maken: een hbo-opleiding vraagt om kennis, vaardigheden en vooral om doorzettingsvermogen. Als je in september start met je studie, begint er een hele nieuwe fase in je leven. Zeker spannend wanneer je als eerste uit je gezin start met een hbo-opleiding. Doe mee met Tune In en leer tijdens inspirerende trainingen en workshops wat je in het hbo te wachten staat.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 19 augustus 2022