Hogeschool van Amsterdam

Tune In

Projectmatig werken, huiswerk en tentamens maken: een hbo-opleiding vraagt om kennis, vaardigheden en vooral om doorzettingsvermogen. Als jij in september start met je studie, begint er een hele nieuwe fase in jouw leven. Zeker spannend wanneer jij als eerste uit jouw gezin start met een hbo-opleiding. Misschien weet je niet precies wat je kunt verwachten. Om je alvast thuis te laten voelen, kennis te laten maken met de HvA en andere nieuwe studenten en je voor te bereiden op je studie, organiseert de Hogeschool van Amsterdam (HvA) Tune In.

Wanneer?

Tune In 2021 wordt gehouden van 25 tot en met 27 augustus (3 dagen) tussen 10.00 en 16.00 op de Amstelcampus. Hierbij zullen alle voorgeschreven maatregelen omtrent het coronavirus in acht worden genomen. Eventuele wijzigingen in het programma en van de locatie (fysiek of digitaal) zullen wij tijdig communiceren aan de deelnemers. We streven ernaar om Tune In editie 2021 fysiek te laten plaatsvinden.

Voor wie?

Tune In is bedoeld voor aankomende eerstejaars bachelor studenten die als eerste uit hun gezin gaan studeren aan de hogeschool. Alle eerstejaarsstudenten zijn welkom bij Tune In, maar we richten ons vooral op studenten wiens ouders niet in het hoger onderwijs hebben gestudeerd.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Contact

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar: tune-in@hva.nl

Gepubliceerd door  Studentenzaken 19 april 2021