Programma

Het driedaagse programma Tune In laat je alvast kennis maken met de HvA, medestudenten en ouderejaarsstudenten. Wat komt er allemaal kijken bij studeren op het hbo? En hoe maak je een goede start? Door trainingen, workshops en leuke activiteiten start jij beter voorbereid aan je studie. Laat je inspireren door verhalen van gastsprekers, docenten en ouderejaarsstudenten en werk aan je persoonlijke ontwikkeling.

Het programma van Tune In 2023 zal in juni 2023 bekend worden gemaakt. Tot die tijd staat het programma van Tune In 2022 online. Je vindt dit programma hieronder.

Het programma wordt zo samengesteld dat je in drie dagen tijd alle ins & outs van het studeren aan de HvA leert. Ben je benieuwd naar het programma? Download het programma hieronder.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Tune In video

Studentcoach

Samen met je groepje zul je het programma doorlopen onder leiding van een ouderejaarsstudent: de studentcoach. Je studentcoach begeleidt je tijdens Tune In. Je kunt bij deze ouderejaarsstudent terecht met al je vragen over het studeren en het studentenleven. De studentcoach zal zoveel mogelijk afkomstig zijn van jouw opleiding of faculteit.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 28 oktober 2022