Hogeschool van Amsterdam

Programma

Het driedaagse programma Tune In laat je alvast kennis maken met de HvA, medestudenten en ouderejaarsstudenten. Wat komt er allemaal kijken bij studeren op het hbo? En hoe maak je een goede start nu ook een gedeelte van jouw studie online zal verlopen? Door trainingen, workshops en leuke activiteiten helpen wij jou met de start van je studie. Laat je inspireren door verhalen van gastsprekers, docenten en ouderejaarsstudenten. Kortom, je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en ontmoet studiegenoten en docenten.

Het programma van Tune In 2021 wordt nu samengesteld en verschijnt begin juni online. Ben je benieuwd hoe het programma er in 2020 uitzag? Download dan het programmaoverzicht van 2020.

Studentcoach

Samen met jouw groepje zul je het programma doorlopen onder leiding van een ouderejaarsstudent: de studentcoach. Jouw studentcoach begeleidt je tijdens Tune In. Je kunt bij deze ouderejaarsstudent terecht met al je vragen over het studeren en het studentenleven. De studentcoach zal zoveel mogelijk afkomstig zijn van jouw opleiding of faculteit.

Gepubliceerd door  Studentenzaken 5 maart 2021