Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over inschrijving en lidmaatschap

Elke aan de HvA ingeschreven student mag meedoen, graag zelfs! Inschrijving en lidmaatschap zijn uiteraard gratis.

Dat je af en toe je mening geeft. Je krijgt ongeveer 5 tot 7 keer per jaar een uitnodiging om mee te doen aan een onderzoek. Daarin kun je je mening geven over een onderwerp dat speelt op de HvA. De deelname is vrijwillig: jij bepaalt of je meedoet aan een onderzoek.

Ten eerste een betere dienstverlening van jouw hogeschool. Ten tweede word je als lid van het studentenpanel op de hoogte gehouden van de onderzoeken en wat de HvA doet met de uitkomsten. Tot slot spaar je ook voor punten die je kan inwisselen voor een Bol.com- of Thuisbezorgd-bon.

Nee, nooit. We delen jouw contactgegevens niet met andere organisaties. Jouw deelname aan de onderzoeken is altijd anoniem. Het kan wel zijn dat je op basis van een specifiek kenmerk van jou (bijvoorbeeld opleiding of in welk jaar je zit) uitgenodigd wordt voor een onderzoek. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Ja, ga naar je persoonlijke pagina en voer je wijziging door. Krijg je een foutmelding? Controleer of alle velden goed zijn ingevuld.

Om in te loggen heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Heb je deze wel, maar gaat er iets niet goed? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar onderzoek@hvastudentenpanel.nl.

Veelgestelde vragen over deelname aan onderzoek

Er zijn meerdere mogelijke oorzaken. Controleer of je op je lijst van veilige afzenders hebt gezet. Zo komt het niet in je spambox terecht. Ook kan het zo zijn dat op basis van het onderwerp en achtergrondkenmerken een deel van het panel wordt uitgenodigd voor een onderzoek. Het kan dus voorkomen dat je voor bepaalde onderzoeken geen uitnodiging zult ontvangen.

De meeste browsers ondersteunen het HvA-studentenpanel. Met Microsoft Edge, Mozilla Firefox en Google Chrome zit je in principe goed. Heb je toch problemen? Stuur even een mail aan onderzoek@hvastudentenpanel.nl.

In sommige gevallen is het inderdaad technisch niet mogelijk terug te gaan naar een eerdere vraag of pagina. Wil je het antwoord wijzigen? Stuur dan even een mail aan onderzoek@hvastudentenpanel.nl.

De lengte van onderzoeken verschilt. We geven vooraf wel een indicatie hoe lang het invullen duurt.

Je krijgt een email met daarin een uitnodiging. Daarin staat een link waarmee je direct naar de vragenlijst gaat.

Je kunt aan ieder onderzoek waarvoor je wordt uitgenodigd deelnemen.

Gepubliceerd door  Institutional Research 25 augustus 2023