Hoe reserveer je de deelfiets?

Je aanmelden voor het gratis fietsabonnement? Doorloop de volgende 3 stappen:

1. Registreer je hva-mailadres voor het gebruik van een deelfiets via deze link
2. Na registratie ontvang je een link naar de aanmeldpagina op het opgegeven mailadres. Via die link meld je je aan voor het Go About fietsabonnement van ROCvA/HvA Fraijlemaborg
3. Download de GoAbout app, login en je kan beginnen met fietsen reserveren

Let op: Loop eerst stap 1 en 2 door voordat je de app download. Dan wordt het abonnement namelijk gratis geladen in de app.

Voorwaarden gebruik:

- Voor het gebruik van de app is een internetverbinding nodig (3G/4G of wifi). Voor het ontgrendelen van de fiets moet je bluetooth aanstaan zodat je het slot kan unlocken. Ook voor het tussentijds op slot zetten van de fiets is een internetverbinding en bluetooth nodig. De fiets is dan niet door anderen te reserveren in de app.

- Je wordt gevraagd om 1 cent over te maken in de app. Dit is ter controle van je gegevens. Verder worden er geen kosten in rekening gebracht.

- In de fietsenstalling hangt een bord dat het gebruik van de e-bike uitlegt.

- De Roetz-Bike heeft een capaciteit van 15 kg voor- en achterop.

Shared Bike - How does it work?
Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie 5 december 2019
.