Eregalerij

De HvA reikt prijzen uit aan medewerkers. De HvA heeft er drie: het HvA Erelaureaat, Docent van het Jaar en Onderzoek van het Jaar. Het Erelaureaat is bestemd voor personen die een uitzonderlijke prestatie hebben verricht die bijdraagt aan de positionering of de strategische koers van de hogeschool. Jaarlijks organiseert de HvA de verkiezing van de ‘Docent van het Jaar’. Voor onderzoekers is er de ‘Onderzoek van het Jaar’ die het beste HvA-onderzoek beloont voor zowel voor medewerkers als voor studenten. Met de eregalerij eert de HvA alle winnaars.

Erelaureaat

De HvA heeft sinds 2015 een prijs voor personen die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de doelstellingen van de HvA. Deze prijs heet sinds 2018 het HvA-erelaureaat. Het erelaureaat kan zowel toegekend worden aan een medewerker van de HvA als aan iemand die vanuit een andere plek de HvA in woord en daad een warm hart toedraagt en een bijdrage heeft geleverd aan de doelstelling van de HvA.

Docent van het Jaar

Jaarlijks organiseeert de HvA de Docent van het Jaar-verkiezing. Deze verkiezing brengt goed docentschap onder de aandacht en zet alle favoriete docenten in het zonnetje. Studenten stemmen op hun favoriete docent waarna een jury de colleges van deze faculteitswinnaars volgt en daarna besluit wie gekroond wordt tot dé HvA-docent van het jaar.

Onderzoek van het Jaar

Met het uitreiken van de prijs Onderzoek van het Jaar vieren we het bestaan van al het mooie en goede HvA-onderzoek en het onderzoekend vermogen van onze studenten.

Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 31 mei 2021