Blended werken

Blended werken is werken zonder afhankelijk te zijn van werkplek, ’device’, tijd, systeem of archiefkast. Dit is een combinatie van werken op een HvA-locatie en thuis of op een andere locatie buiten de HvA werken. Hoe gaat dat bij de HvA? 

Faciliteiten voor blended werken

Je kunt met een HvA-laptop binnen en buiten de HvA bij al je HvA-programma’s en bestanden. Met Microsoft 365 werk je op een gemakkelijke en veilige manier samen met anderen binnen en buiten de HvA. Om overal digitaal veilig te werken maken wij gebruik van een beveiligde verbinding via VPN en is tweestapsverificatie voor veel applicaties vereist. Via apps.hva.nl (Citrix) heb je veilig en makkelijk toegang tot al je bestanden en HvA-applicaties met praktisch ieder (persoonlijk) apparaat, zoals je thuiscomputer, smartphone of tablet.

HvA-ID

Nadat je gegevens verwerkt zijn bij de Personeels- en Salarisadministratie (PSA) krijg je een HvA-ID. Deze ontvang je op je privé-mailadres Je HvA-ID geeft toegang tot verschillende ICT-faciliteiten.

E-mail

Naast een HvA-ID krijg je ook een HvA-mailbox en e-mailadres. Om te mailen maak je gebruik van Outlook (alleen vanaf je HvA-laptop) of Webmail. Voor Webmail ga je naar outlook.office.com. Outlook en Webmail zijn aan elkaar gekoppeld waardoor je inkomende en verzonden mailtjes altijd in beide ziet.

Wifi

Je kunt als medewerker op alle HvA-locaties met je eigen HvA-ID en wachtwoord op het beveiligde draadloze netwerk van de HvA. Ga naar wifiportal.hva.nl om ook op jouw persoonlijke smartphone, laptop of tablet gebruik te maken van dit netwerk.

MijnHvA

Met je HvA-ID heb je ook toegang tot MijnHvA, een flexibele webomgeving (intranet) met allerlei tools en functies die het leren, doceren, onderzoeken en werken ondersteunen. Via MijnHvA heb je toegang tot applicaties zoals het Digitaal Servicepunt voor Medewerkers, Studenten Informatiesysteem (SIS) en Webmail. Verder vind je er onder andere mededelingen en nieuwsberichten en een link naar de A-Z-lijst met praktische informatie.

Software tegen gereduceerd tarief

Via de ICT-webwinkel SURFspot koop je als HvA-medewerker tegen een gereduceerd tarief software voor je persoonlijke computer thuis.

Gepubliceerd door  HR 22 juli 2021