Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Master Urban Technology

Keuze gemaakt?

Is de master Urban Technology iets voor jou? Voor studiejaar 2023-2024 kun je je inschrijven vanaf 1 oktober 2022 tot uiterlijk 1 juli 2023.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Twee studenten met laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor Master Urban Technology is dat M Urban Technology (CROHO-naam) en 49400 (CROHO-code). Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces. Houd je inbox dus goed in de gaten.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

Doe mee aan de selectie

Drie studenten met een laptop

De opleiding heeft slechts plek voor maximaal 32 studenten. Daarom geldt er een selectieprocedure. Je wordt in eerste instantie beoordeeld en getoetst op de toelatingseisen: een Bèta bachelor en niveau Nederlandse taal. Vervolgens maakt de opleiding een selectie op basis van de ingeleverde motivatiebrief, CV + portfolio. Indien gewenst word je uitgenodigd voor een interview. Je hoort binnen 1 maand het besluit en jouw plaats op de ranking.

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met de master Urban Technology op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld

Alle stappen in het inschrijfproces