Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Keuze gemaakt?

Is de master Critical Care iets voor jou? Voor studiejaar 2024-2025 kun je je inschrijven vanaf 1 oktober 2023 tot uiterlijk 15 augustus 2024.

Controleer of je toelaatbaar bent

Drie studenten met laptop

Controleer voor je je inschrijft nog één keer of je voldoet aan de toelatingseisen voor deze opleiding.

Check de toelatingseisen

Ga naar Studielink voor je inschrijfverzoek

Twee studenten met laptop

Je regelt je inschrijving in Studielink. Woon je in Nederland, dan heb je hiervoor een DigiD nodig. Woon je in het buitenland? Dan lees je in Studielink wat je moet doen. Bij je inschrijving heb je de CROHO-naam en -code nodig. Voor de master Critical Care is dat Critical Care (CROHO-naam) en 49289 (CROHO-code). Na je inschrijving in Studielink ontvang je een aantal e-mails die je helpen bij het inschrijfproces. Houd je inbox dus goed in de gaten.

Naar Studielink
(opent in nieuw venster)

De opleiding beoordeelt jouw inschrijving

Drie studenten met een laptop

Om te starten moet er een samenwerkingsovereenkomst zijn tussen de IC-afdeling of CCU-HCK van die instelling, de kandidaat en de masteropleiding Critical Care van de HvA. De opleiding behoudt zich te allen tijde het recht voor om bij onvoldoende aanmeldingen de startdatum uit te stellen.

Lees meer over de werkplek

Betaal het collegegeld

Student met laptop

Je kunt pas met je opleiding beginnen als je je collegegeld hebt betaald. Dit moet uiterlijk de laatste dag voordat je start met de master Critical Care op de bankrekening van de HvA staan.

Meer over het collegegeld