Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Open dag Maritiem Officier

Je bent van harte welkom op de open dag van Maritiem Officier. Bekijk presentaties van de opleiding, ga in gesprek met studenten en docenten en ontdek of de opleiding bij jou past.

Op de open dag proef je de sfeer en ontdek je hoe het is om aan de HvA te studeren. Tijdens de opleidingspresentatie ontdek je meer over de inhoud en opbouw van de opleiding. Op de informatiemarkt staan studenten en docenten klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook kun je hier lesmateriaal inzien en projecten bekijken. Verder kun je onder begeleiding een stukje varen op de brugsimulator. Daarnaast is er een studiekeuzeplein waar je terecht kunt met al je vragen over bijvoorbeeld toelating en studeren met een functiebeperking.

Meld je aan voor de open dag van 9 december
(opent in nieuw venster)


Programma

TijdActiviteitLocatie
10.00 - 14.00Informatiemarkt met studenten en docentenJakoba Mulderhuis
11.00 - 11.30Opleidingspresentatie Maritiem OfficierJakoba Mulderhuis
12.00 - 12.30Opleidingspresentatie Maritiem OfficierJakoba Mulderhuis
13.00 - 13.30Opleidingspresentatie Maritiem OfficierJakoba Mulderhuis

Kom met het OV

De opleiding bevindt zich in het nieuwste gebouw van de HvA: Het Jakoba Mulderhuis. Dit gebouw ligt op de Amstelcampus, in het centrum van Amsterdam. Om parkeerproblemen te voorkomen, raden we je aan om met het OV te reizen. Het gebouw ligt pal naast metrohalte Weesperplein. Deze metrohalte ligt op ongeveer 10 minuten reizen vanaf Amsterdam Centraal. Plan je reis op 9292.nl.

Studiekeuzeplein

Studenten in open ruimte

Heb je praktische vragen of weet je nog niet wat je wilt studeren? Op het studiekeuzeplein staan keuzecoaches, studentendecanen, docenten en studenten voor je klaar.

Naar het studiekeuzeplein

Volgende open dagen

  • Zaterdag 9 december 2023 10:00 - 14:00 uur
  • Zaterdag 10 februari 2024 10:00 - 14:00 uur
  • Dinsdag 16 april 2024 18: 00 - 21.00 uur