Logo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpaginaLogo Hogeschool van Amsterdam – link naar startpagina

Engineering: Technische Bedrijfskunde

Meelopen

Denk je dat de opleiding Engineering echt bij je past? Kom dan gezellig een dagje meelopen met één van onze studenten. Tijdens het meelopen krijg je niet alleen een indruk van het lesprogramma, maar ervaar je ook de sfeer en de manier van werken op de opleiding.

Programma

Je loopt een dag(deel) mee met een student van de opleiding en volgt zijn of haar reguliere lesprogramma. Wat je precies gaat doen, hangt dus af van het rooster van de student.

Wat kun je zoal verwachten?

 • Je gaat met een student mee naar lessen en practica.
 • Je bent bij werkbesprekingen met de projectgroep van de student.
 • Voor de lunch ontvang je via de student met wie je meeloopt een bon t.w.v. 5 euro die je kunt besteden in de kantine.

Voorbereiding

Tijdens de meeloopdag word je rondgeleid door een eerstejaarsstudent die je alles kan vertellen over de opleiding en hoe een studiedag er zoal uitziet. Maak gebruik van zijn of haar kennis en schrijf vooraf alvast wat vragen op, zodat je niets vergeet.

Data & aanmelden

De datum waarop je komt meelopen, bepaal je samen met de student met wie je meeloopt. De periode waarin dat kan loopt van 8 november tot half april.

 • Meld je vanaf 5 november aan via de aanmeldlink op deze pagina.
 • Hierna word je gekoppeld aan een student.
 • Je ontvangt een melding zodra de student aan wie je bent gekoppeld een voorstel doet voor een of meerdere geschikte data. Mocht je die dag(en) niet kunnen, dan kun je zelf een nieuwe datum voorstellen. Ook kun je appen over de datum of afgesproken plaats en tijd.
 • Heb je na een week nog niets vernomen? Check dan in de HvA Techniekkalender of er al een datum is voorgesteld of stel zelf alvast een datum voor. Hoor je daarna nog niets, laat het ons dan weten via instroomft@hva.nl.
 • Ken je zelf een HvA-student met wie je wilt meelopen? Dit kun je aangeven als je je aanmeldt. Geef dan de naam en het e-mailadres van deze student op en wij zorgen ervoor dat jullie aan elkaar worden gekoppeld.
  Meld je aan voor meelopen bij Engineering: Technische Bedrijfskunde
  (opent in nieuw venster)

Check ook de story’s van de techniekstudenten op @hogeschoolvanamsterdam_tech. Heb je een brandende vraag? Stuur dan een direct message en krijg antwoord van één van onze studenten.