Human Resource Management

Bachelor, deeltijd

Wil jij jouw carrière in Human Resource Management een impuls geven? En jezelf verdiepen in HRM-vraagstukken? Met de deeltijdopleiding Human Resource Management investeer je duurzaam in jouw carrière, met direct rendement. Alles wat je leert tijdens de opleiding HRM deeltijd, is direct toepasbaar in je werk.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Het vakgebied HRM verandert voortdurend. Denk aan de steeds grotere rol van ICT en robotisering, waardoor functies verdwijnen en nieuwe onstaan. Veel vacatures zijn nu al moeilijk te vervullen door de vergrijzing. De uitstroom van mensen die met pensioen gaan is groter dan de instroom van jongeren. Dit als gevolg van demografische ontwikkelingen. Hoe speel je in op dit tekort op de arbeidsmarkt? Welke mensen zijn er nodig? En hoe zorg je dat werknemers duurzaam inzetbaar blijven? Strategische personeelsplanning, verandermanagement, recruitment en het ‘leven lang leren’ worden steeds belangrijker. In de deeltijdopleiding Human Resource Management komen al deze trends en vraagstukken aan bod.

Studieprogramma

De deeltijdopleiding HRM is opgebouwd uit thema's met de duur van een half jaar (semesters) of van 10 weken (blokken). Een voordeel van onze deeltijdopleiding is dat je per semester kunt kiezen op welke dagen je college volgt: of op dinsdag- en donderdagavond (18:40 - 22:00 uur) of de zaterdag (10:00 - 16:40 uur). De twee belangrijkste uitgangspunten bij deze deeltijdopleiding zijn het ontwikkelen van competenties en de beroepspraktijk. Alles wat je leert tijdens de opleiding kun je direct toepassen op je werkplek.

Lees meer over het studieprogramma opleiding deeltijd HRM

Beroepsmogelijkheden

Je kunt in uiteenlopende HR-functies (o.a. HR-adviseur of Manager, loopbaanadviseur, recruiter) aan de slag bij multinationals, ministeries, banken, gemeentes, noem het maar op.

Lees meer over je beroepsmogelijkheden na de opleiding deeltijd HRM

Toelatingseisen

Je wordt toegelaten tot de deeltijdopleiding HRM met een havo-, vwo- of mbo-4-diploma. Daarnaast beschik je over een relevante werkomgeving. Dit is noodzakelijk om de deeltijdopleiding HRM goed te doorlopen.

Lees meer over de toelatingseisen deeltijdopleiding HRM

Inschrijven

Doe op tijd je verzoek tot inschrijving en start in februari of september met de opleiding Human Resource Management. Schrijf je in vóór 31 januari (start februari) of vóór 31 augustus (start september). Dit kan via Studielink met je DigiD.

Lees meer over inschrijven HRM deeltijd

Cursusaanbod HRM

Wil je jezelf liever bij- of omscholen met een kortlopende cursus op het vakgebied Human Resource Management? We hebben cursussen zoals Coaching op ontwikkeling, HR-analytics, Recruitment & Onboarding, Strategisch HRM, Duurzame Inzetbaarheid en Waardevolle Arbeidsrelaties. Heb je de cursus succesvol afgerond? Dan heb je een waardevol HvA-certificaat hbo-niveau. Bekijk het volledige cursusaanbod.

Gepubliceerd door  Faculteit Business en Economie