Open dag Communication and Multimedia Design

5 november 2022 10:00-14:00

Je bent van harte welkom op de open dag van CMD. Hier maak je kennis met CMD, leer je meer over het lesprogramma en kun je vragen stellen aan docenten en/of studenten.

VOORBEELDEN STUDENTENWERK CMD

Benieuwd naar het bijzondere ontwerptalent dat wij in huis hebben? Bekijk hieronder een compilatie van een aantal projecten van CMD-studenten. Ze waren de winnaars van onze jaarlijkse Golden Dot Awards (GDA) ; het beste werk van studenten CMD. Het beste studentenwerk vind je terug in onze Golden Dot Awards brochure, zeker het doorbladeren waard!

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

NOG MEER WETEN OVER CMD IN AMSTERDAM?

Informatieboekje CMD Amsterdam

Bekijk of download het informatieboekje over CMD Amsterdam.

Ontdek de verschillen

Wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen de bacheloropleidingen Communication and Multimedia Design (CMD), HBO-ICT, Communicatie (CO) en Creative Business (CB)? Bekijk of download de pdf Vergelijking FDMCI bacheloropleidingen.

Laat je inspireren met studentenwerk

Op onze portfoliosite cmd-amsterdam.nl zie je wat onze CMD-studenten voor projecten doen. Laat je inspireren door deze verschillende voorbeelden en kom te weten wat je kunt verwachten van CMD.

Volg ons op Instagram

Je kunt ons ook volgen via @cmdamsterdam voor de laatste nieuwtjes en activiteiten van en over CMD in Amsterdam.

Stel je vraag aan een student

Wil je van onze studenten weten hoe zij de opleiding ervaren? Stel je vragen via vraaghetdestudent.nl: een website gebouwd door HvA-studenten om studiekiezers en studenten met elkaar in contact te brengen. Klik hier voor een overzicht van CMD studenten en hoe je ze kunt bereiken .

Heb je nog specifieke vragen over de opleiding? Stuur dan een mailtje naar info-cmd@hva.nl. Ook kun je altijd via Instagram of Facebook je vraag aan ons stellen.

Bekijk ook eens onderstaande filmpje van oud CMD-student Yara waarin zij terugblikt op haar 4 jaar studententijd aan de HvA!

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Volgende open dagen