Hogeschool van Amsterdam

Open dag Communication and Multimedia Design

7 november 2020 10:00-14:00

Je bent van harte welkom op een (online) open dag van CMD. Tijdens de open dag maak je kennis met CMD, leer je meer over het lesprogramma en kun je vragen stellen aan docenten en/of studenten.

Wil je niet wachten met oriënteren tot onze volgende open dag? Bekijk hier alvast de algemene presentatie van CMD met gesproken toelichting. Deze presentatie geeft een goed en volledig beeld van onze opleiding.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Laat je inspireren met studentenwerk

Op onze portfoliosite cmd-amsterdam.nl zie je wat onze CMD studenten voor projecten doen. Laat je inspireren door deze verschillende voorbeelden en kom te weten wat je kunt verwachten van CMD Amsterdam.

Je kunt ons ook volgen via Instagram voor de laatste nieuwtjes en activiteiten van en over CMD Amsterdam.

Stel je vraag aan een student

Wil je van onze studenten weten hoe zij de opleiding ervaren? Stel je vragen via vraaghetdestudent.nl: een website gebouwd door HvA-studenten om studiekiezers en studenten met elkaar in contact te brengen. Klik hier voor een overzicht van CMD studenten en hoe je ze kunt bereiken .

Bekijk ook eens onderstaande filmpje van oud CMD-student Yara waarin zij terugblikt op haar 4 jaar studententijd aan de HvA!

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien