Hogeschool van Amsterdam

Open dag AMFI - Amsterdam Fashion Institute

30 oktober 2021 10:00-14:00

Je bent van harte welkom op een (online) open dag van het AMFI. Bij het samenstellen van het programma van de open dagen in studiejaar 2020 - 2021 houden we rekening met de situatie rondom het coronavirus.

FASHION EDUCATION FOR TOMORROW

Maak kennis met alle programma’s die AMFI aanbiedt en vindt uit wat je moet weten over je aanmelding. Een aanrader!

Klik op CC (Closed Captions) om de video met Nederlandstalige ondertiteling te kunnen zien.

HOE WERKT HET?

De online open dag is een live event dat wij presenteren en naar deelnemers streamen. Je bent tijdens de sessies zelf niet te zien of te horen. Omdat we graag interactie met je willen, is er een chatfunctie waarmee je tijdens alle presentaties vragen kunt stellen.

LIVESTREAMS

Sluit je aan bij onze online open dag via onze drie livestream kanalen en Instagram en krijg de kans om de volgende sessies bij te wonen:

  • Thema sessies met docenten en studenten.
  • Chatsessies met huidige studenten afkomstig van AMFI’s drie dimensies, Fashion & Design, Fashion & Business and Development, and Fashion & Branding.
  • Stel je vragen over financiën, toelating en meer in groeps- en 1-op-1 chatsessies met de studentdesk, studentendecaan en studentenadministratie.
  • Informatieve video die je laat kennismaken met alle programma’s die AMFI aanbiedt en vind uit wat je moet weten over je aanmelding.
  • Showreel van het flexibele programma van AMFI.
  • Show and tell met studenten op Instagram Live.

TOEGANG

Klik op de links hierboven om de livestreams te volgen. De livestreams worden ondersteund door Unibuddy. We willen je vragen je aan te melden bij Unibuddy voordat je instapt. Om over te schakelen naar de andere stream of Instagram kan je ten alle tijde terugkeren naar deze pagina en voor een andere link kiezen. We raden aan om gebruik te maken van de laatste versie van Google Chrome via een laptop of computer. Het is niet nodig om software te installeren.

INSTAGRAM

Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram. Studenten zullen tijdens de online open dag live gaan om jou rond te leiden door het AMFI gebouw en om je vragen te beantwoorden.

DIVERSITEIT & INCLUSIE OP AMFI

AMFI streeft een inclusieve gemeenschap te zijn. We hebben een diversiteit & inclusie werkgroep opgericht bestaande uit AMFI medewerkers en studenten. Aangestuurd door de werkgroep willen we samen als gemeenschap groeien en ontwikkelen. Door op de afbeelding hieronder te klikken vind je een presentatie met een overzicht van het team en onze doelen en richtlijnen.

VIRTUAL TOUR

Bekijk de virtuele 360 tour om ons gebouw te ontdekken en een idee te krijgen van waar je zal gaan studeren.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Volgende open dagen