Ad Smart Media Production

Associate degree, voltijd

Je kent het wel: vanuit het niets krijg je aanbiedingen van jouw favoriete sportmerk, jouw upcoming events, jouw favoriete vakantiebestemming. Of er rollen trailers binnen die juist jou verleiden om een nieuwe serie te volgen. Steeds vaker, steeds specifieker, alleen voor jou: gepersonaliseerde dynamische content.

Wil jij een moderne contentspecialist, een mediamaker van de toekomst worden? Vind je het interessant om slimme technologieën zoals AI te gebruiken om iedereen op maat gemaakte content voor te kunnen schotelen? En ben je op zoek naar een praktijkgerichte opleiding, maar wil je geen vierjarige hbo-bachelor volgen? Dan is de tweejarige Associate degree Smart Media Production iets voor jou!

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

Wat is een Associate degree?

  • Een tweejarige hbo-opleiding met de graad Associate degree (niveau 5)
  • Een praktijkgerichte voltijdopleiding

Deze film vertelt (bijna) alles over Smart Media Production:

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

The Smart Media Production Associate degree is only offered in Dutch.

Studieprogramma

Tijdens deze tweejarige voltijdopleiding ga je vooral praktijkgericht aan de slag. Je werkt vier dagen per week in onze eigen SMP-broedplaats aan actuele opdrachten. Vanaf het begin van de opleiding werk je aan actuele opdrachten van échte opdrachtgevers die een vraagstuk op het gebied van dynamische content hebben. Ook leer je samenwerken in teams. Daarnaast krijg je bootcamps, workshops en gastcolleges om de benodigde fundamentele kennis en vaardigheden op te doen.

Lees meer over het studieprogramma

Beroepsmogelijkheden

Content wordt vaak voor grotere doelgroepen gemaakt en via brede kanalen gedistribueerd, zoals tv, radio en mailings. Arbeidsintensief werk dat door het gebrek aan personalisatie niet altijd tot het gewenste resultaat leidt. Iemand die Smart Media Production heeft gestudeerd, beschikt over de juiste tools, systemen, data en professionaliteit om doelgerichte content/media op maat te maken. Smart Media Production leidt je op tot een bijzonder scala aan beroepen waar veel behoefte aan is. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als conversational designer, growth hacker en digital translator.

Lees meer over de beroepsmogelijkheden

Toelatingseisen

De Ad Smart Media Production is gericht op ambitieuze studenten die tech-savvy zijn (computervaardig, maar geen techneut) en graag mooie content willen maken. Je wordt tot deze studie toegelaten met een havo-, vwo- of mbo-4-diploma of een vergelijkbaar buitenlands diploma. Er gelden geen aanvullende eisen voor deze opleiding. Voldoe je niet aan de toelatingseisen en ben je 21 jaar of ouder, dan kun je deelnemen aan het 21+-toelatingsonderzoek.

Inschrijven

De tweejarige hbo-opleiding Associate degree Smart Media Production gaat in september 2022 van start. Je kunt je vanaf NU tot 15 augustus inschrijven voor het studiejaar 2022-2023 via Studielink aan de hand van een stappenplan. Een verplicht onderdeel van je inschrijving is de studiekeuzecheck. Op studiekeuzecheck vind je alle informatie over regels en uitzonderingen. De HvA vindt een goede studiekeuze zo belangrijk dat deelname aan de studiekeuzecheck voor alle voltijdopleidingen verplicht is gesteld. Daarna krijgt elke student een studiekeuzeadvies.

Gepubliceerd door  Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie