Hogeschool van Amsterdam

Open dag HvA

Dinsdagavond 30 maart 2021

De volgende (online) open avond is op 30 maart. Voer een gesprek met een studiekeuzecoach en volg een opleidingspresentatie of een proefles. Stel je vragen aan studenten en docenten en proef online de sfeer bij de HvA met de video's van studenten. Je kunt je alvast aanmelden. Dan krijg je bericht wanneer je je programma kunt samenstellen.

Deelnemende opleidingen en programma

Ga naar de opleiding(en) van keuze. Bekijk de opleidingsvideo, de informatie op de opleidingspagina, het programma van de opleiding en geef je op voor een presentatie of proefles. Stel al je vragen aan docenten en studenten tijdens de opleidingspresentatie.

Het online studiekeuzeplein

Heb je vragen over inschrijven of studeren met een functiebeperking of weet je nog niet wat je wilt studeren? Dan kan je tijdens de open dag terecht op het online studiekeuzeplein. Meld je aan voor een gesprek met een studiekeuzecoach of een presentatie over studeren met een functiebeperking.

Verrijk je studentenleven

Wil je lid worden van een studievereniging? Of wil je meer weten over andere initiatieven die jouw studentenleven kunnen verrijken en soms ook leuker en makkelijker maken? Bekijk de informatie en stel live je vragen via Zoom bij verschillende studieverenigingen en intiatieven.

Sfeer proeven

Nu je niet fysiek naar de HvA kunt komen, proberen wij de HvA dichter bij jou te brengen. Bekijk de video’s die eerder zijn opgenomen op de HvA om de sfeer een beetje te kunnen proeven.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

De open dagen in studiejaar 2020-2021

Bij het samenstellen van het programma van de open dagen houden we rekening met de situatie rondom het coronavirus.

  • Dinsdagavond 30 maart 2021

De open dagen in studiejaar 2021-2022

  • Zaterdag 30 oktober 2021
  • Zaterdag 11 december 2021
  • Zaterdag 12 februari 2022
  • Dinsdagavond 12 april 2022
Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 26 februari 2021