Hogeschool van Amsterdam

Open dag HvA

7 december online

De online open dag is op dinsdag 7 december van 17.00-21.00 uur. Het kennismaken op locatie op 11 december gaat helaas niet door. Bekijk op 7 december online opleidingspresentaties of stel je vragen tijdens een chatsessie met studenten en docenten. Meld je aan en stel je programma samen.

Het kennismaken op locatie 11 december gaat niet door

Gezien de huidige omstandigheden rond de coronapandemie vinden we het niet verantwoord om nu een collectieve kennismaking op locatie te laten plaatsvinden.

We hadden je graag ontvangen op 11 december en zijn teleurgesteld dat het nu niet kan. Misschien jij ook. We blijven kijken of er andere mogelijkheden zijn om, in kleiner verband, kennis te maken met elkaar. Dan nodigen we je daar apart voor uit.

Online open dag op 7 december 17.00-21.00 uur

Tijdens de online open dag op dinsdag 7 december krijg je inhoudelijke informatie over de opleidingen. De online open dag is ideaal om je te oriënteren op verschillende opleidingen en die met elkaar te vergelijken. Van 17.00 tot 21.00 uur kun je online presentaties bijwonen en je vragen stellen in een chatsessie aan studenten en docenten. De online sessies worden niet opgenomen vanwege privacyredenen. Heb je praktische vragen over studeren of behoefte aan persoonlijke begeleiding of advies? Dan kun je terecht op het online studiekeuzeplein.

Kennismaken op locatie voor opleidingen met numerus fixus en selectie

Voor opleidingen met numerus fixus en selectie is de uiterste inschrijfdatum 15 januari. Daarom bieden we voor de volgende opleidingen de mogelijkheid om kennis te maken op locatie op 11 december.

Opleiding kiezen?

Ben je op zoek naar een opleiding die bij je past? Dan helpt de HvA je graag. Naast de open dagen bieden we ook de volgende activiteiten:

Weet je echt niet waar je moet beginnen met je studiekeuze? Of kom je er zelf niet uit? Meld je dan aan voor een gesprek met een keuzecoach.

Wil je zelf online uitzoeken wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan de pagina Hoe kies ik?

En kijk voor alle actuele studiekeuzeactiviteiten op Wat kan ik doen?

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

De open dagen in studiejaar 2021-2022

  • Dinsdag 7 december 2021
  • Zaterdag 12 februari 2022
  • Dinsdagavond 12 april 2022
Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 3 december 2021