Hogeschool van Amsterdam

Open dag HvA

Zaterdag 12 december 2020

De volgende online open dag is op 12 december 2020. Meld je aan voor een gesprek met een studiekeuzecoach, een opleidingspresentatie of een proefles. Stel je vragen aan studenten en docenten, neem een kijkje bij de studieverenigingen en proef online de sfeer bij de HvA met de video's van studenten.

Deelnemende opleidingen

Ga naar de opleiding(en) van je keuze. Het programma voor de open dag staat op de pagina van de opleiding. Bekijk de opleidingsvideo's, het programma of de informatie op de opleidingspagina. Meld je aan voor een presentatie over de opleiding of om je vragen te stellen aan studenten en docenten.

Het online studiekeuzeplein

Heb je vragen over inschrijven of studeren met een functiebeperking of weet je nog niet wat je wilt studeren? Dan kan je ook terecht op het online studiekeuzeplein. Studiekeuzecoaches, studentendecanen en andere medewerkers van Studievoorlichting en de studentenadministratie zitten voor je klaar om vragen te beantwoorden. Meld je aan voor een telefonisch gesprek met een studiekeuzecoach.

Verrijk je studentenleven

Wil je lid worden van een studievereniging? Of wil je meer weten over andere initiatieven die jouw studentenleven kunnen verrijken en soms ook makkelijker maken? Verschillende studieverenigingen en intiatieven stellen zich voor.

Sfeer proeven

Nu je niet fysiek naar de HvA kunt komen, proberen wij de HvA dichter bij jou te brengen. Bekijk de video’s die eerder zijn opgenomen op de HvA om de sfeer een beetje te kunnen proeven.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

De open dagen in studiejaar 2020-2021

Bij het samenstellen van het programma van de open dagen in studiejaar 2020 - 2021 houden we rekening met de situatie rondom het coronavirus.

  • Zaterdag 12 december 2020
  • Zaterdag 13 februari 2021
  • Dinsdagavond 30 maart 2021
Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 25 november 2020