Hogeschool van Amsterdam

Open dag HvA

Zaterdag 13 februari 2021

De volgende (online) open dag is op 13 februari. Je kunt een gesprek voeren met een studiekeuzecoach en een opleidingspresentatie of proefles bezoeken. Ook kun je vragen stellen aan studenten en docenten en online de sfeer proeven bij de HvA met video's van studenten. Meld je nu alvast aan. Dan krijg je bericht wanneer je je programma kunt samenstellen.

Het online studiekeuzeplein

Heb je vragen over inschrijven of studeren met een functiebeperking of weet je nog niet wat je wilt studeren? Dan kan je tijdens de open dag terecht op het online studiekeuzeplein.

Verrijk je studentenleven

Wil je lid worden van een studievereniging? Of wil je meer weten over andere initiatieven die jouw studentenleven kunnen verrijken en soms ook makkelijker maken? Verschillende studieverenigingen en intiatieven stellen zich voor.

Sfeer proeven

Nu je niet fysiek naar de HvA kunt komen, proberen wij de HvA dichter bij jou te brengen. Bekijk de video’s die eerder zijn opgenomen op de HvA om de sfeer een beetje te kunnen proeven.

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

De open dagen in studiejaar 2020-2021

Bij het samenstellen van het programma van de open dagen in studiejaar 2020 - 2021 houden we rekening met de situatie rondom het coronavirus.

  • Zaterdag 13 februari 2021
  • Dinsdagavond 30 maart 2021
Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 5 januari 2021