Hogeschool van Amsterdam

Open dag HvA

Een open dag in twee delen

Op dinsdag 26 oktober organiseren we een online open dag. Op zaterdag 30 oktober kan je komen kennismaken op locatie. Meld je aan en stel je programma samen.

Open dagen najaar 2021

De open dagen in het najaar bestaan uit twee dagen; een online open dag en een dag waarop je kunt komen kennismaken op locatie. Je kiest zelf wat je wilt doen: alleen deelnemen aan de online open dag, alleen komen kennismaken op locatie, of beide. Ons advies is om eerst de online open dag van een opleiding mee te maken voordat je komt kennismaken op locatie. Bij de online open dag krijg je veel informatie over de opleiding. Zo haal je meer uit de kennismaking. Je meldt je in één keer aan voor de online open dag en het kennismaken op locatie.

Online open dag op 26 oktober 17.00-21.00 uur

Tijdens de online open dag op dinsdag 26 oktober krijg je inhoudelijke informatie over de opleidingen. De online open dag is ideaal om je te oriënteren op verschillende opleidingen en die met elkaar te vergelijken. Van 17.00 tot 21.00 uur kun je online presentaties bijwonen en je vragen stellen in een chatsessie aan studenten en docenten. Heb je praktische vragen over studeren of behoefte aan persoonlijke begeleiding of advies? Dan kun je terecht op het online studiekeuzeplein.

Kennismaken op locatie op 30 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur

Kom op zaterdag 30 oktober een kijkje nemen bij de opleiding(en) die je interessant vindt. Je kunt je aanmelden voor een rondleiding, informatiemarkt, proefcollege en/of meet en greet. Houd bij het samenstellen van je programma rekening met de reistijd tussen locaties.

Richtlijnen Covid 19

De HvA volgt de richtlijnen van het RIVM. Op dit moment gelden er geen beperkende maatregelen voor het kennismaken op locatie. Je hoeft ook geen vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag te laten zien. Wel blijven de hygiëneregels van kracht en vragen we regelmatig een zelftest te doen. Als je wilt kun je een mondkapje dragen of anderhalve meter afstand houden. Mochten de maatregelen worden aangescherpt, dan informeren we je daarover.

Bij het kennismaken op locatie is geen vrije inloop. We vragen je om je voor alle programmaonderdelen aan te melden. Sommige programmaonderdelen hebben een maximum capaciteit. Vol is vol. Met het oog op brandveiligheid en luchtventilatie geldt een maximum aantal personen in verschillende ruimtes op locatie. Bij programmaonderdelen in die ruimtes geven we voorrang aan studiekiezers. We hopen op begrip hiervoor van ouders en verzorgers.

Opleiding kiezen?

Ben je op zoek naar een opleiding die bij je past? Dan helpt de HvA je graag. Naast de open dagen bieden we ook de volgende activiteiten:

Weet je echt niet waar je moet beginnen met je studiekeuze? Of kom je er zelf niet uit? Meld je dan aan voor een gesprek met een keuzecoach.

Wil je zelf online uitzoeken wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan de pagina Hoe kies ik?

En kijk voor alle actuele studiekeuzeactiviteiten op Wat kan ik doen?

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

De open dagen in studiejaar 2021-2022

  • Dinsdag 26 oktober en zaterdag 30 oktober 2021
  • Dinsdag 7 december en zaterdag 11 december 2021
  • Zaterdag 12 februari 2022
  • Dinsdagavond 12 april 2022
Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 22 oktober 2021