Hogeschool van Amsterdam

Open dag HvA

Een open dag in twee delen

Op dinsdag 26 oktober organiseren we een online voorlichting. Op zaterdag 30 oktober kan je komen kennismaken op locatie. Meld je alvast aan, dan krijg je bericht wanneer je je programma kunt samenstellen.

Open dagen najaar 2021

We willen jullie graag kennis laten maken op locatie. Maar omdat de situatie met corona nog onzeker is en we de open dag veilig willen organiseren, bieden we een online open dag aan en een dag waarop je kunt komen kennismaken op locatie.

Online open dag op 26 oktober 17.00-21.00 uur

Tijdens de online voorlichtingsavond op dinsdag 26 oktober krijg je inhoudelijke informatie over de opleidingen. Van 17.00 tot 21.00 uur kun je online presentaties bijwonen en je vragen stellen in een chatsessie aan studenten en docenten. Iedereen is welkom bij de online voorlichting, dus vraag gerust je ouders, begeleiders of vrienden om met je mee te kijken.

Kennismaken op locatie op 30 oktober tussen 10.00 en 14.00 uur

Heb je tijdens de online voorlichtingsavond een opleiding gevonden die je interessant lijkt, dan kun je op zaterdag 30 oktober daar een kijkje komen nemen. Je komt dan naar de locatie van de opleiding, proeft de sfeer in het gebouw en ontmoet live de studenten en docenten.

Opleiding kiezen?

Ben je op zoek naar een opleiding die bij je past? Dan helpt de HvA je graag. Naast de open dagen bieden we ook de volgende activiteiten:

Weet je echt niet waar je moet beginnen met je studiekeuze? Of kom je er zelf niet uit? Meld je dan aan voor een gesprek met een keuzecoach.

Wil je zelf online uitzoeken wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan de pagina Hoe kies ik?

En kijk voor alle actuele studiekeuzeactiviteiten op Wat kan ik doen?

Accepteer de marketingcookies om deze video te zien

De open dagen in studiejaar 2021-2022

  • Dinsdag 26 oktober en zaterdag 30 oktober 2021
  • Dinsdag 7 december en zaterdag 11 december 2021
  • Zaterdag 12 februari 2022
  • Dinsdagavond 12 april 2022
Gepubliceerd door  Afdeling Communicatie 17 september 2021