Hogeschool van Amsterdam

Programma Ondernemerschap

HvA Ondernemerschap Onderzoekslunch over open access beleid van de HvA

Lunch, leer en discussieer over onderzoek en ondernemerschap. Tweewekelijks op dinsdag van 12.00-13.00 uur.

Evenement

Op dinsdag 14 januari 2020 spreekt Pascal Braak tijdens de ondernemerschapslunch over het open access beleid van de HvA.

De HvA heeft een open access beleid. Waar vind je informatie over open access en welke mogelijkheden zijn er bij de HvA om open access te publiceren? Waarom is registreren van je publicaties in Pure zo belangrijk? Pascal Braak, open access specialist van de Bibliotheek UvA/HvA beantwoordt deze en andere vragen rond open access tijdens de lunchpresentatie.

De lunch wordt aangeboden en georganiseerd door HvA Programma Ondernemerschap. Reserveer van tevoren een plek aan de tafel, zodat we kunnen zorgen dat er genoeg is voor iedereen.

Datum: dinsdag 14 januari 2020
Tijd: 12.00-13.00 uur
Locatie: Wibauthuis, Amsterdam Venture Studios

Kennisuitwisseling tussen HvA-onderzoekers

De HvA Ondernemerschap Onderzoekslunches worden iedere twee weken op dinsdag georganiseerd om kennisuitwisseling te stimuleren tussen HvA-onderzoekers en andere medewerkers met interesse in onderzoek over onderwerpen waarbij ondernemerschap een rol speelt.

Ondernemerschap is een HvA-breed thema. Onderwerpen van de lunches kunnen zodoende variëren van onderzoek naar ondernemerschap in gezondheidszorg, techniek, sociaal ondernemerschap tot fintech, edutech, juridische zaken voor ondernemingen of interessante zaken voor onderzoekers aan de HvA in het algemeen.

Het Programma Ondernemerschap en lectoraat Entrepreneurship organiseren de lunches met bijdragen van Smart City Academy en CEDIS.

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 24 december 2019