Hogeschool van Amsterdam

Programma Ondernemerschap

HvA Ondernemerschap Onderzoekslunch met Lori DiVito

Lunch, leer en discussieer over onderzoek en ondernemerschap. Tweewekelijks op dinsdag van 12.00-13.00 uur.

Evenement

Op dinsdag 10 december zal LoriDiVito de doelstellingen en ambities van een recent toegekend Raak-Pro project, getiteld ‘Collaborative networks for sustainability’ toelichten. 

Het project wordt geleid door lectoren Lori DiVito (Collaborative innovation & Entrepreneurship) en Ingrid Wakkee (Entrepreneurship) en richt zich op samenwerking op het gebied van duurzaamheidsvraagstukken in de kledingindustrie. De voertaal tijdens de presentatie is Engels.


De lunch wordt aangeboden en georganiseerd door HvA Programma Ondernemerschap . Reserveer van tevoren een plek aan de tafel, zodat we kunnen zorgen dat er genoeg is voor iedereen.

Datum: dinsdag 10 december 2019
Tijd: 12.00-13.00 uur
Locatie: Wibauthuis, Amsterdam Venture Studios

Kennisuitwisseling tussen HvA-onderzoekers

De HvA Ondernemerschap Onderzoekslunches worden iedere twee weken op dinsdag georganiseerd om kennisuitwisseling te stimuleren tussen HvA-onderzoekers en andere medewerkers met interesse in onderzoek over onderwerpen waarbij ondernemerschap een rol speelt.

Ondernemerschap is een HvA-breed thema. Onderwerpen van de lunches kunnen zodoende variëren van onderzoek naar ondernemerschap in gezondheidszorg, techniek, sociaal ondernemerschap tot fintech, edutech, juridische zaken voor ondernemingen of interessante zaken voor onderzoekers aan de HvA in het algemeen.

Het Programma Ondernemerschap en lectoraat Entrepreneurship organiseren de lunches met bijdragen van Smart City Academy en CEDIS.

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 18 november 2019

Datum

Startdatum 10 dec 2019

Tijd

12:00 - 13:00 uur

Locatie

Wibauthuis (WBH)

Wibautstraat 3b

1091 GH Amsterdam

020 595 4955