Hogeschool van Amsterdam

Programma Ondernemerschap

HvA Ondernemerschap Onderzoekslunch met Johan Kenkhuis

Lunch, leer en discussieer over onderzoek en ondernemerschap. Tweewekelijks op dinsdag van 12.00-13.00 uur.

Evenement

Ter ere van het afscheid van Els van Dam zal Johan Kenkhuis tijdens de eerste Ondernemerschap Onderzoekslunch van 17 september zijn ervaringen als olympisch zwemmer, HvA-JCU Business and Marketing alumnus en eigenaar van SwimGym aan de Wibautstraat met ons delen.

Johan Kenkhuis

Johan nam succesvol deel aan twee Olympische Spelen, waarbij hij zowel een zilveren als bronzen medaille veroverde. Zijn specialisatie was de borstcrawl en tegenwoordig is hij naast zwemcoach ook zwemanalist voor NOS Studio Sport.

De lunch wordt aangeboden en georganiseerd door HvA Programma Ondernemerschap. Reserveer van tevoren een plek aan de tafel, zodat we kunnen zorgen dat er genoeg is voor iedereen.

Datum: dinsdag 17 september 2019
Tijd: 12.00-13.00 uur
Locatie: Wibauthuis, Amsterdam Venture Studios

“Onze ambitie is om elke zwemmer of triatleet technisch beter te leren zwemmen, en fitter en sterker te maken. Ongeacht je niveau of conditie. Door onze coaching haal je het maximale resultaat uit elke training. Zo maken we zwemmen uitdagender én leuker.” – Oprichter en olympisch medaillewinner Johan Kenkhuis

Kennisuitwisseling tussen HvA-onderzoekers

De HvA Ondernemerschap Onderzoekslunches worden iedere twee weken op dinsdag georganiseerd om kennisuitwisseling te stimuleren tussen HvA-onderzoekers en andere medewerkers met interesse in onderzoek over onderwerpen waarbij ondernemerschap een rol speelt.

Ondernemerschap is een HvA-breed thema. Onderwerpen van de lunches kunnen zodoende variëren van onderzoek naar ondernemerschap in gezondheidszorg, techniek, sociaal ondernemerschap tot fintech, edutech, juridische zaken voor ondernemingen of interessante zaken voor onderzoekers aan de HvA in het algemeen.

Het Programma Ondernemerschap en lectoraat Entrepreneurship organiseren de lunches met bijdragen van Smart City Academy en CEDIS.

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 10 september 2019