Hogeschool van Amsterdam

Programma Ondernemerschap

Venturing with Yource

Vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt? Yource komt op voor gedupeerde reizigers en is er om een terechte compensatie te claimen bij de airline.

Evenement

In 2010 is het verhaal van Yource begonnen nadat één van de oprichters zelf een onprettige ervaring met een vertraagde vlucht heeft gehad. Hij ontdekte dat passagiers met een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht totaal genegeerd werden door de luchtvaartmaatschappijen. Samen met twee andere oprichters besloot hij actie te ondernemen en zo werd Yource gelanceerd, destijds onder de naam Green Claim.

In 2018 werd Yource gelanceerd als internationaal merk, met als missie om alle Europese reizigers bij te staan in het claimen van compensatie bij vertraagde, gannuleerde en overboekte vluchten. Met de lancering van Yource zijn we live in 9 landen en bieden wij support in 8 verschillende talen onder één merk. Yource heeft kantoren in Amsterdam (HQ), Frankfurt en Parijs. De oprichter Tom van Bokhoven hecht veel waarde aan diversiteit op de werkvloer en hebben zo momenteel maar liefst 18 verschillende nationaliteiten, met 16 verschillende moedertalen bij Yource. Deze mix van verschillende culturele achtergronden draagt bij aan een sterke company culture. Iedereen binnen Yource heeft één doel en dat is het bijstaan van passagiers na een vertraagde of geannuleerde vlucht en instapweigering.

Op 16 mei deelt Tom zijn verhaal

Tijdens Venturing With vertelt hij over zijn eerste stappen in het zelfstandig ondernemen. Hij neemt jullie mee in de ups en downs bij het starten van zijn eigen bedrijf. 

Dus, kom en wees erbij: luister, stel vragen en leer van wat Tom je kan vertellen. Het evenement is gratis en vindt plaats in de Venture Studios Amsterdam, links van de hoofdingang achter de koffie corner van het Wibauthuis. 

Tot dan!

Datum:                   donderdag 16 mei
Tijd:                        16.00-18.00 
Locatie:                  Wibautstraat 3b, 1091 GH Amsterdam (Wibauthuis)

Gepubliceerd door  Ondernemerschap 6 mei 2019