Hogeschool van Amsterdam

Programma Ondernemerschap

Ondernemersregeling

Ben je naast student ook ondernemer met een eigen bedrijf? Bij de HvA kun je dan in bepaalde gevallen gebruik maken van de Ondernemersregeling. Indien je wordt toegelaten tot de regeling is het mogelijk om aanspraak te maken op extra faciliteiten die de succesvolle combinatie van studie en ondernemerschap mogelijk maken.
Na het toesturen van het formulier nemen wij nemen binnen 10 werkdagen contact met je op.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Studentondernemer

Door de ondernemersregeling is het voor jou, als ondernemende student, mogelijk op basis van de toelating tot de regeling aanspraak te maken op extra faciliteiten die de succesvolle combinatie van studie en ondernemerschap mogelijk maken. Om te beoordelen of je in aanmerking komt voor een ondernemingstatus neemt de SOC, behoudens het gestelde in artikel 5, de volgende criteria, waarvan de eerste vijf noodzakelijk zijn, en van de overige criteria ten minste aan één van de viertal voldaan wordt, mee bij de afweging van het verzoek:"

(Toegestane bestandstypes: DOC, DOCX, XLS, XLSX, PDF, JPG en JPEG. Maximale bestandsgrootte: 1MB)

Op basis van je onderbouwing zal er een intake gesprek gepland worden. Vervolgens zal op basis van de onderbouwing en het intake gesprek bepaald worden of je definitief in aanmerking komt voor de regeling.