Legal Tech Lab

Kasim Bahadir

Testimonial

Kasim Bahadir

“In mei 2020 ben ik afgestudeerd bij de opleiding HBO-Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn afstudeerstage deed ik bij het Juridische Bureau van de gemeente Amsterdam. Hier deed ik onderzoek naar de uitvoerbaarheid en toepasbaarheid van een kennissysteem dat de kwaliteit van juridische dienstverlening van het Juridisch Bureau verbetert."

"Bij de gemeente Amsterdam deed ik onderzoek naar de uitvoerbaarheid en toepasbaarheid van een kennissysteem dat de kwaliteit van juridische dienstverlening verbetert"

Kasim Bahadir - Alumnus, werkzaam bij gemeente Amsterdam

"Naast dit onderzoek heb ik ook een online tool ontworpen waarmee inwoners van Amsterdam kunnen bekijken wat de kans van slagen is van een bezwaar tegen het verwijderen van een verkeerd of te lang gestalde fiets. Inmiddels ben ik werkzaam bij het Juridisch Bureau en draag ik bij aan de ontwikkeling en implementatie van nieuwe legal tech diensten en producten. Ook denk ik mee over de verbetering van kennis- en informatiemanagement binnen de gemeente. Een baan met veel uitdagingen en mogelijkheden!”

Logo gemeente Amsterdam